Nieuws

Tom Ford - Private Blend collection nieuwe parfums & lipsticks

Tom Ford behoort tot één van mijn favoriete ontwerpers, dat is jullie wellicht allang bekend! Maar ik ben niet de enige die "verliefd" is op zijn ontwerpen, ik heb behoorlijk wat medestanders. En die kan ik weer heel blij maken met prachtige, nieuwe Tom Ford Beauty producten zoals nieuwe lippenstiften en twee nieuwe parfums. Kijken jullie snel even verder?

oeps...gefotoshopte nagels zijn natuurlijk nooit mooi!
TOM FORD BEAUTY

introduceert opnieuwe de Tom Ford Lip Color Collection, een assortiment van prachtige lippenstiften in een zeer chique verpakking waarmee je de typische Tom Ford-look kan creëren. De collectie is Tom Fords persoonlijke kleurenpalet bestaande uit 18 prachtige kleuren. Van nude tot vuurrood en diepbruin, elke kleur vormt Fords moderne ideaal van een essentiële make-uptint. Zeldzame en exotische bestanddelen zoals extracten van sojazaad, Braziliaanse murumuruboter en kamilleolie creëren een ultraromige textuur en een ongelofelijk zacht gevoel op de lippen. Speciaal behandelde kleurpigmenten worden vermengd zodat zuivere kleuren ontstaan met de perfecte glans voor een verfijnd resultaat. 
De vorige collectie (met de witte verpakking) was behoorlijk snel uitverkocht en echt een must, ik heb zelf twee mooie kleuren en ga de collectie zeker snel aanvullen! 


TOM FORD JASMIN ROUGE is een sensuele, rijke, kruidige bloemengeur gepresenteerd in een dieprode flacon. Twee op maat gemaakte bestanddelen, extract van het kelkblad van Arabische jasmijn en muskaatsalie-extract, worden verrassend gecombineerd. Samen creëren ze een hedonistische, erotische geur. Deze mengeling wordt verrijkt met ongewone, exotische kruiden zoals Indiase gember, kardemom en kaneel alsook opwekkende plantenextracten zoals ylang-ylang, Italiaanse brem en oranjebloesem. Ten slotte wordt een akkoord van gomhars van de cistus, amber en abstract hout gehuld in een infusie van vanillevrucht en leder om een zinnenstrelende compositie te creëren. Jasmin Rouge is even gewaagd als glanzende rode lippen en donkere smokey eyes, volgens Mr. Ford!
En dat klinkt natuurlijk wel heel erg spannend! Laat ik nu de laatste tijd een behoorlijke jasmijn fan zijn.....binnenkort zeker even snuffelen.


TOM FORD SANTAL BLUSH is een fascinerende, kruidige, oosterse houtgeur opgebouwd rond de rijke romigheid van sandelhout. Deze noot staat in contrast met exotische oosterse kruiden, bedwelmende bloemen en weelderige houtsoorten. Het is een complex parfum met een hypnotische, mysterieuze aantrekkingskracht. Masalakruiden uit India, Cinnamon Bark Oil Sri Lanka ORPUR™, komijnzaadolie, fenegriekextract en wortelzaadolie worden verrijkt met een bloemenmengeling van jasmijnextract, roosextract en ylang-ylang uit Madagaskar. Een infusie van rijke sandelhoutnoten, Australisch sandelhout, benzoë, Agarbois™ en huidmuskus brengt deze geur naar een hoger niveau. Een nudekleurige vloeistof in een doorzichtige flacon: Santal Blush drukt een modern aards karakter uit. Het parfum is even sensueel als een prachtig gevormde naakte huid.
Deze geur lijkt mij minder "mijn ding", maar omdat de Private Blend geuren unisex zijn is deze Santal blush misschien toch iets meer geschikt voor mannen? 

Momenteel zijn er nog geen verkooppunten voor de Tom Ford Private Blend collectie in Nederland, maar ik kan jullie verzekeren dat er wel hard aan wordt gewerkt. Gelukkig hebben we een prima alternatief in de mooie Antwerpse winkel Parfuma, zij hebben ook een uitstekende webshop en zijn mijn persoonlijke Tom Ford leverancier! De nieuwe producten zul je vanaf 1 oktober in de winkel kunnen vinden.

In dit artikel hebben jullie kunnen lezen dat Tom Ford ook een complete Beauty lijn heeft, die helaas ook niet in de Benelux wordt verkocht. Maar gelukkig stap ik morgenochtend vroeg Selfridges in Londen binnen en kan ik heerlijk shoppen naar "mijn" Tom Ford spulletjes! Volgen jullie mij al op Twitter? Natuurlijk deel ik mijn avonturen met Tom met jullie!

Deel dit artikel
Back to top