Algemeen

Sunday discussion - gebruikt jouw moeder/jouw dochter te veel of te weinig make-up?

Op LushiousBeauty.nl hadden we een wekelijkse rubriek die wij de "sunday discussion" noemde. Tijdens de overgang naar Beautyscene.nl zijn de comments jammer genoeg verdwenen, één van de redenen om deze rubriek nieuw leven in te blazen. We zullen zowel oude als nieuwe onderwerpen behandelen, geef jij ook jouw mening?We houden allemaal vast heel erg veel van onze moeder of onze dochters! Maar toch....er zijn misschien wel kleine dingen die je eigenlijk best zou willen veranderen? Gisteren kreeg ik grappige reactie''s op mijn video over de make-up look met Clarins producten, veel (jonge) meiden gaven een "thumbs up" bij de volgende comment:

Ik wou dat mijn mama ook zoveel van make up hield! :D

Patricia Paay en dochter Christina Curry

Veel jonge meiden zijn momenteel "into" make-up en huidverzorging, iets wat blijkbaar niet altijd zo is bij hun moeders en daar "klagen" ze dan weleens over. Herken jij dit? Gebruikt jouw moeder, in tegenstelling tot jou, geen tot weinig make-up en vind je dat jammer?

Of ligt het bij jullie thuis misschien heel anders? Misschien ben jij wel de moeder in dit verhaal en vind je eigenlijk dat jouw dochter veel te veel make-up gebruikt? Of misschien is het juist de moeder die teveel make-up gebruikt en vind de dochter het maar niets?

Madonna en dochter Lourdes

Ik ben eigenlijk wel benieuwd! Maar omdat ik begrijp dat deze discussie misschien weleens gevoelig kan liggen, heb ik er een enquete aan gekoppeld met daarin 7 vragen over dit onderwerp. Je kunt deze enquete anoniem invullen! Maar natuurlijk zouden we het helemaal leuk vinden als jullie hieronder toch een comment willen achterlaten!

Mijn dochter Bo, over wiens make-up ik heel tevreden ben! 

We zijn erg benieuwd naar de uitslag van de enquete, die maken we zeker nog bekend via Twitter en/of Facebook! En wie weet is het wel een heel verrassende uitslag?

Je vindt de enquete hier (<--klik)
Deel dit artikel
Back to top