Nagel & Handen

KOH Get in touch with yourself - swatches

KOH wil graag dat wij deze herfst en winter eens compleet in balans zijn met onszelf. We moeten liefhebben, uitrusten, lachen, diep ademhalen, gezond eten en vooral veel lol hebben als tegenhanger voor de stress die we regelmatig op ons pad vinden. Maar hoe gaan we dat doen? Met nagellak natuurlijk!

In dit artikel hebben jullie al kennis kunnen maken met de herfst/winter collectie "Get in touch with yourself" van KOH, maar natuurlijk hebben jullie nog de swatches van ons tegoed, dat zegt toch altijd nog meer dan foto''s van de flesjes alleen!

Breathe deeply (250) en Eat Purely (255)
Breathe deeply
Eat purely

Rest fully (251) en Laugh limitless (253)
Rest fully
Laugh limitless

Love passionately (254) en Play daily (252)
Love passionately
Play Daily

Een collectie vol prachtige, sprekende kleuren die behoorlijk uiteen lopen. De gedachte achter de collectie spreekt mij erg aan, de kleuren zijn mooi, heldere en zeer gepigmenteerd.
Op de foto''s zien jullie alle swatches gemaakt met 2 laagjes, de dekking is prima. Bij Rest Fully zien jullie op mijn pinknagel nog wel iets van transparantie, maar dat komt denk ik doordat er nog wat handcreme op mijn nagel zat voor ik ging lakken. Omdat we vrijwel lakjes tegelijk swatchen moeten we tussendoor ook wel wat extra handcreme opsmeren en daarna direct weer doorlakken! We hebben het er maar druk mee! *wink*

De houdbaarheid van de KOH lakjes is bijzonder goed, mede door de toegevoegde topaas, die zorgt voor een extra "hardheid" in de finish. Natuurlijk gebruik je ook een topcoat voor een extra lang houdbare kleur! De lakjes van de KOH Get in touch with yourself collectie liggen nu bij de verkooppunten van KOH, ze kosten EUR 14,95 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet uit deze collectie? Heb je misschien nog andere favoriete KOH kleuren? En wat vind jij van de kwaliteit & houdbaarheid?

Deel dit artikel
Back to top