Reviews

Kerst make-up 2011 - de film, deel 2 en deel 3

Gisteren verliep het uploaden van mijn eerste kerstmake-up filmpje niet bepaald vlekkeloos, dat hebben jullie misschien wel gezien? Ik had het al 5 keer geprobeerd en toen moest ik toch echt weg richting het Gelredome waar ik op uitnodiging het concert van Rihanna heb gezien. Binnenkort meer hierover, als het goed is met een foto samen met Rihanna!
Nu over naar kerst make-up, prachtige producten in nog mooiere verpakkingen, met fijne geuren, glitters en kleuren....kijken jullie mee naar het tweede en derde deel van de video?

In deel 2 zien jullie mooie producten van Guerlain, Givenchy en Dior Les rouges or voorbij komen:


Het derde en laatste deel staat vrijwel volledig in het teken van de Chanel kerstcollectie, maar er komen ook nog wat leuke Bobbi Brown producten voorbij.


Jullie zijn na het zien van deze drie filmpjes echt compleet op de hoogte van de kerstproducten van dit jaar van de meeste luxe cosmetica merken. De meeste producten zijn inmiddels verkrijgbaar in de winkels, bezoek dus zeker even jouw favoriete winkel en bekijk de producten even in het echt.

Als jij nu een lijstje van 3 producten op jouw wishlist mag zetten, welke producten uit de 3 filmpjes zou je dan kiezen? Wie weet leest de Kerstman het wel op Facebook?

Deel dit artikel
Back to top