Nieuws

Win een Yves Rocher Comme une Evidence parfum + volume mascara

Comme une Evidence behoort tot de meest verkochte parfums binnen het Yves Rocher assortiment. De harmonieuze parfum vol witte bloemen zoals lelietjes-van-dalen, jasmijn en een vleugje patchouli is licht en transparant, net als de stijlvolle lichtroze flacon. Een fijne geur om te krijgen en weg te geven daarom geven wij 5 exemplaren van Comme du Evidence Eau de parfum weg, samen met de Volume mascara wimperspreiding, die zorgt voor meer volume in de wimpers. Wil je weten hoe je kunt winnen? Kijk dan snel verder!


Yves Rocher Comme une Evidence eau de parfum (EUR 35,00) krijgt op de website van Yves Rocher veel lovende woorden van de gebruikers, de geur wordt daar omschreven als verslavend, subtiel, langhoudend, vrouwelijk en fris. 

De Volume mascara wimperspreiding van Yves Rocher (EUR 17,50) belooft te zorgen voor beter gespreide wimpers, mede door het speciaal ontwikkelde borsteltje. De creme formule van de mascara belooft 12 uur lang keurig op zijn plaats te blijven.

 
Wij geven 5 Yves Rocher setjes weg met daarin een flacon Comme une Evidence Eau de parfum en een Volume mascara wimperspreiding t.w.v. EUR 52,50 per pakket. Wil jij ook kans maken op een setje, vul dan het onderstaande formulier compleet in voor 30 november 2011 en beantwoord de volgende vraag:
  • welke bloemen ruik je in de parfum Comme une Evidence?
Na 30 november 2011 nemen wij per mail contact op met de 5 winnaars, over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
Deel dit artikel
Back to top