Algemeen

Bourjois Effet 3D max lipglosses

Sinds deze maand heeft Bourjois weer een leuke nieuwe collectie met lipglosses, de Bourjois Effet 3D Max lipglosses. De lipglosses hebben nu een compleet nieuwe formule en een hele bijzondere nieuwe applicatior, waardoor jouw lippen nog meer gaan glanzen....willen we dat niet allemaal!? Lees snel verder voor informatie en veel foto''s..... De vernieuwde lipgloss is verrijkt met micro-glansactivators en heeft een zeer fijne textuur die ultra-glijdend, zeer aangenaam en perfect dekkend is. Tja, dat klinkt heel mooi maar maakt het de beloftes ook wel waar? Deze nieuwe lipglosses zijn er in 6 tinten:

  • 61 Rosé acidulé - transparant koraalrood
  • 62 Rose gold - amberkleurig roze
  • 63 Rose éclat - warm roze
  • 66 Pêche shiny - koper/koraal
  • 67 Beige sunny - goud
  • 68 Brun étincelant - karamel

De lipgloss is misschien wel dekkend, maar de kleuren zijn niet bepaald uitgesproken, niet heel erg gepigmenteerd dus. De gloss is vrij dun en glanst inderdaad heel erg mooi en blijft voor een lipgloss best lang op de lippen aanwezig. Nadeel van zo''n mooie glanzende gloss is dat je hem vrijwel niet mooi op de foto krijgt, maar natuurlijk heb je daar in het dagelijks leven weinig last van. Het zijn hele fijne glossjes die ook nog eens subtiel ruiken. De applicator van deze gloss is wel heel speciaal, dit keer geen sponsje of kwastje maar een soort van kunststof lepeltje die voldoende gloss vasthoudt voor 1 applicatie. Het is gemaakt van heel zacht materiaal en je kunt de gloss heel precies aanbrengen, al is het best even wennen. Op de eerste foto zie je de applicator zoals die uit de tube komt voor het aanbrengen en op de tweede foto heb ik de lipgloss aangebracht en de applicator even schoongeveegd zodat je het goed kunt zien.

Ik heb een van de kleurtjes, de Rose acidulé even op mijn lippen aangebracht (tikje slordig, sorry!) en alle lipglosses even op een wit papier geswatched, de rest van de kleurtjes laat ik de komende tijd ook nog zien bij de inspiratie artikelen.

Ik denk dat dit toch weer reden genoeg is om het Bourjois schap in de drogisterij en/of parfumerie weer eens in de gaten te houden!! De lipglosses liggen nu al in de winkel en hebben een adviesprijs van EUR 10,90. Lees ook deze artikelen:

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top