Reviews

Best of 2011 : onze favoriete make-up producten

Deze week hebben we jullie al een flink aantal van onze favoriete beauty producten van 2011 laten zien. Als jullie, net zoals wij, houden van het lezen over persoonlijke favorieten, dan zijn jullie bij ons aan het goede adres deze week. Maar we laten jullie niet alleen onze favorieten zien, we delen ook de favorieten van een aantal leden van de BeautysceneNL Facebook met jullie. Vandaag laten we jullie onze favoriete make-up producten van het afgelopen jaar zien.....kunnen jullie raden welke het zijn?

Wendy:

Kiezen voor favorieten wat betreft de categorie make-up was voor mij minder moeilijk in vergelijking tot nagellakjes en parfums. Dat het Urban Decay Naked Palette (EUR 40,00) hier als mijn winnaar uit de bus moest komen dat stond namelijk als een paal boven water. Ik draag door de weeks bijzonder graag grijs- of bruintinten en dan zit je natuurlijk al snel goed met een palette dat gecreëerd is om nude looks te bewerkstellen. Niet alleen nude overigens, want met het Naked palete kun je eigenlijk alle kanten op. Het palette bevat 12 oogschaduws en ik grijp vooral in perioden van drukte bijzonder snel naar het Naked palette. Ik ben dan ook dolblij dat ik inmiddels ook het Naked palette 2 in huis heb. Deze zal in Nederland overigens pas vanaf ongeveer februari verkrijgbaar zijn.

Nog niet zo heel lang geleden introduceerde Make Up Studio de Mascara False Lash Effect 4D (EUR 17,90) in extra black. Deze fijne mascara bevat een speciale 4D technologie waardoor de wimpers meer volume, lengte, een krul geven. Daarnaast worden de wimpers perfect door het minuscule borsteltje gescheiden. De vorm en het formaat van de (plastick)borstel zorgen ervoor dat dit mijn grote favoriet is geworden. De mascara zorgt voor een snelle dekking want ik heb slechts een laagje nodig voor een prima resultaat. Mijn korte en rechte wimpers zijn hier behoorlijk blij mee! Absolute aanrader!

De Perfection Lumière foundation (EUR 43,50 – 30 ml) van Chanel is fantastisch en maakt de belofte "long-wear flawless fluid makeup" helemaal waar. De structuur van de foundation is dun en dus behoorlijk vloeibaar en brengt daardoor (vooral met een MAC 180 brush) goed en gemakkelijk aan. De foundation geeft mijn huid een medium dekking, maar wanneer je in laagjes zou werken kun je het product ook opbouwen tot een full coverage foundation. Ik vind vooral de finish en houdbaarheid van de Perfection Lumière foundation bijzonder mooi, deze ziet er natuurlijk uit , maar verdoezeld vrijwel alle oneffenheden. Het product is verkrijgbaar in 15 kleuren waarvan ik de kleur Beige Rosé 22 gebruik.

Debbie:

Prachtige favorieten heeft Wendy gekozen, twee van de drie behoren ook tot mijn favorieten. Het Naked palette van Urban Decay mag dan inmiddels een opvolger hebben in de Naked 2 palette (binnenkort bij ons te zien), het is nog steeds een musthave! De Chanel Perfection Lumière foundation is ook favoriet bij mij, ik draag hem echt nog steeds tot volle tevredenheid, een musthave!
Maar goed, over naar mijn make-up favorieten van 2011....natuurlijk veel meer dan de drie van Wendy, maar ik kan dan ook niet kiezen *slechte ik*!

Op de foto''s zie je de volgende producten:

  • Diorskin Nude glow Aurora (prachtige poeder voor een gezonde glow....hehe...)
  • Burberry Warm glow copper glow bronzer (eindelijk Burberry make-up in Nederland, de bronzer is zeker één van mijn favorieten, maar eigenlijk is alles mooi, te koop bij parfumerie Douglas Arnhem, Laren en Den Haag)
  • The Balm Shady lady palette''s vol.1, 2 en 3 (geweldige oogschaduwpalette''s, heb je ze nooit geprobeerd? Doe het dan snel! o.a. te koop bij www.boozyshop.nl)
  • Tom Ford eye color quad 02 Cognac sable (what can I say, ik hou van Tom Ford! Jammer genoeg niet te koop in Nederland)
  • Chanel Illusion d''ombre 84 Épatant (prachtige mousse oogschaduw die blijft zitten en niet in de lijntjes gaat zitten, prachtige olijfgroene kleur, aanrader!)
  • Chanel wimperkruller (prachtig om te zien en doet zijn werk perfect, wel een limited edition)
  • Urban Decay eyeshadow primer potion professional size (musthave voor iedereen die oogschaduw draagt)
  • MAC prep + prime Bright forecast (fantastisch product a la Yves saint laurents Touche Eclat maar dan in een betere kleur en dekkender)
  • Tom Ford Lip color True coral (uit de vorige collectie nog, mijn 2e in deze kleur, de nieuwe collectie heeft een donkerbruine huls, te koop bij www.parfuma.com)
  • MAC Russian red lipstick (hier van de Wonder woman collectie, maar ook in het vaste assortiment, perfect mat rode lipstick, ook de favoriet van Dita von Teese)
  • Rimmel London Kate Moss lipstick nr. 07 (de lipsticks van Kate Moss zijn gewoon goed, een fijne lipstick tegen een fijne prijs, deze kleur is de perfecte nude kleur)
  • Bourjois Effet smoky intense black (al heel wat jaren een van mijn favoriete oogpotloden)
  • Maybelline Master precise liquid eyeliner (een grote verrassing, een heel handige eyeliner stift die een perfecte zwarte eyeliner maakt, gaat heel lang mee en dat voor ene fijne prijs)

Stom, tijdens het maken van de foto''s kon ik mijn favorieten mascara van het afgelopen jaar niet vinden, maar toen ik klaar was lag ze daar opeens, de Lancôme Hypnose Doll eyes mascara. Echt, ik ben een grote fan en toe aan mijn 3e exemplaar!

Ben je benieuwd welke make-up producten onze Facebook fans het mooist, fijnst of handigst vonden?

Dit jaar zullen er vast weer veel mooie producten bij komen, jullie hebben vast al wat nieuwe producten van de lente collecties gezien en ik kan jullie beloven dat er nog veel meer moois aankomt! Kunnen jullie het een beetje eens zijn met onze favorieten? Oh ja, hou onze Facebook in de gaten als je zelf ook wilt reageren!

Deel dit artikel
Back to top