Algemeen

Inspiratie - LOTD - L'Oreal Glam Shine Diamant

glamshine-diamonds-laetitia-castaMisschien hebben jullie ze al in de winkels zien liggen, de prachtige nieuwe lipglosses van L''oreal, de Glam Shine Diamants! Deze lipglosses doen mij qua glitters erg denken aan de MAC Dazzleglasses, maar ze zijn wel een stuk gepigmenteerder. Lees snel verder voor meer informatie en swatches.... De Glam Shine Diamant lipglosses geven een heel sprankelend resultaat door de toevoeging van 2 soorten parels : Metashine Silver parels voor de schittering en Prisma parels die als lichtpuntjes oplichten (waarom heet de gloss dan niet Glam Shine Parels???). De glosses zijn verder voorzien van hydraterende ingrediënten zodat de lipgloss gedurende dag zorgt voor heerlijke zachte lippen.  De applicator is een soort sponsje (doe-foot) maar heeft wel een hele apart vorm. Je kunt door het puntige uiteinde de lipgloss heel precies opbrengen, wat natuurlijk erg fijn is langs de randjes!

glam-shine-applicator

De Glam Shine Diamant is verkrijgbaar in 4 mooie tinten:

  • 164 Ruby Carat, een rood/roze kleur voor een glamoureuze, elegante look.
  • 169 Brown Carat, een schitterende diepbruine kleur.
  • 166 Quartz Carat, een natuurlijke, oogverblindende roze/beige kleur.
  • 170 Nude Carat, een transparante gloss met de hoogste concentratie Metashine Silver parels voor een glanzend resultaat.

L''Oreal Glam Shine Diamant Ruby & brown carat

Ik heb de Ruby Carat en Brown Carat voor jullie geswatched en op de foto gezet:

swatch-ruby-carat

swatch-brown-carat

Het zijn beide prachtige kleuren, de dekking is qua kleur echt goed te noemen voor een lipglass en de houdbaarheid is ook super! Het zijn vrij dikke glosses en ze plakken niet heel erg, natuurlijk blijft er weleens een haar aan vast zitten, maar dat is nu eenmaal bij iedere lipgloss het geval. De glitters zijn aanwezig maar niet extreem, ze zijn zeker prima geschikt voor overdag, na het verwijderen van de lipgloss met een tissue bleven de glitters nog best een beetje te zien. Je voelt de glitters trouwens verder helemaal niet! Je kunt de lipglosses nu vinden bij de L''Oreal verkooppunten, de adviesprijs is EUR 10,99 per stuk. Bij het Kruidvat is er momenteel een actie waarbij je flinke kortingen krijgt op het assortiment van L''Oreal, neem daar dus zeker een kijkje.

glamshine-diamonds-laetitia-casta

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top