Reviews

MAC Naturally - swatches van MSF Blonde & Redhead

MAC fan als ik ben, was ik natuurlijk blij toen ik de informatie over de MAC Naturally collectie kreeg, eindelijk weer nieuwe MSF''s ofwel Mineralize Skin Finishes! Helaas....er zijn wel 2 MSF''s opgenomen in de collectie, maar ik heb ze allebei al....kleine tegenvaller dus! Maar niet getreurd, als je niet zo''n MSF addict bent al ik, dan is de kans groot dat jij ze nog niet hebt en daarom is het vast leuk om ze even op de foto te zien. Natuurlijk komen er ook nog wat andere producten voorbij van MAC Naturally, kijk je even mee?

De MAC Naturally collectie is sinds afgelopen zaterdag 4 februari 2012 te koop bij alle MAC counters en winkels, wil je precies weten welke producten er bij deze collectie horen, lees dan dit artikel even terug.

MSF Brunette en Blonde (al eerder uitgekomen in de Blond, Brunette Redhead collectie)
MAC MSF Redhead up close
Alle kleuren van de MSF Redhead even apart geswatcht
MAC MSF Blonde up close
Alle kleuren van de MSF Blonde even apart geswatcht

Ik ben al jaren een grote fan van de MAC mineralize skin finishes, ze zijn perfect voor een mooie glans op de wangen of op het jukbeen, sommige van de MSF''s die zijn uitgekomen kun je ook als bronzer of gezichtspoeder gebruiken. Ben je benieuwd naar mijn MAC MSF stash? Bekijk dit artikel dan nog een keertje. 
De MSF''s Blonde en Redhead zijn natuurlijk door iedereen te dragen, Blonde is mooi, natuurlijk roze en Redhead is meer brons/goud. De MSF''s zijn niet zo glitterig als sommigen in het verleden zijn geweest en dat maakt ze toch wel een stuk draagbaarder voor de meesten van jullie. Het opbrengen gaat prima met een goede blushkwast (zoals de MAC 116 of 129) of eventueel een kabuki (MAC 182).

Naast de 2 MSF''s zijn er ook 3 mineralize blushes uitgekomen, één van de drie is de Subtle Breeze, een vrij koele roze die nogal fel gepigmenteerd is, maar wel vrij mat, zonder glitters. Wees dus voorzichtig in het aanbrengen, het kan net een beetje too much zijn, de fijnste kwast om deze op te brengen is de MAC 187 duo fibre brush, daarmee kun je de kleur voorzichtig opbouwen.

MAC Mineralize blush Subtle breeze

MAC Mineralize eyeshadow In the sun

Natuurlijk komen de bekende Mineralize oogschaduws ook terug in de Naturally collectie, op de foto hierboven zie je de roodbruine In the sun, zien jullie de roze "aders" door de oogschaduw heen lopen? Hierdoor krijg je bij iedere swatch een iets ander effect, mooi om te zien. Toch ben ik geen grote fan van Mineralize oogschaduws, ik vind ze persoonlijk te glanzend en soms te glitterig. Toch valt dit bij In the sun wel mee, het is vooral glans die je ziet. Op het oog aangebracht en geblend met de MAC oogschaduws Bronze en Retrospeck valt de kleur een beetje weg. Dat heb ik ook bewust gedaan trouwens, de rode gloed vind ik zelf minder mooi, ik ben geen fan van rode tinten op en rond het oog.


Ik ben zelf nog nieuwsgierig naar de nieuwe tapered duo-fibre kwast #286, dus die ga ik zeker snel eens even bekijken als ik bij MAC in de buurt ben. Jammer genoeg ontbreekt de tijd vaak en daarom hoop ik eigenlijk dat de MAC Naturally collectie snel in de online shop van De Bijenkorf te koop is, dat scheelt weer een ritje naar Rotterdam. En wie weet beland blush Fresh honey ook nog wel in mijn stash, ik hou van dat soort perzik/honingkleurige blushes! De MAC Naturally collectie ligt dus al in de winkels en is, zoals altijd, een tijdelijk verkrijgbare collectie, zorg dat je niet te lang wacht met shoppen bij de MAC counters.

Ben jij fan van de Mineralize producten van MAC? Wat heb jij gekocht van de MAC Naturally collectie of heb je nog iets op jouw wishlist staan?

Deel dit artikel
Back to top