Reviews

Ik geef toe.....ik ben een MAC MSF addict!

Tja, het is tijd om het aan jullie toe te geven, ik ben Debbie en ik ben een MAC addict! Sinds 2006 ben ik behoorlijk in de ban van de mooie producten van MAC en zelfs nu wel bijna 6 jaar verder zijn, ben ik nog steeds een grote fan. De producten waar ik het meest verslingerd aan ben zijn de MSF''s ofwel de Mineralize skin finishes. Deze glanzende, minerale poeders vind ik echt geweldig mooi. In de afgelopen jaren heb ik een leuke verzameling opgebouwd, kijken jullie even mee?


MAC Mineralize Skin finishes zijn gebakken, minerale poeders die te gebruiken zijn als blush, highlighter, bronzer en soms ook als all-over gezichtspoeder. Natuurlijk kun je de MSF''s ook gebruiken op de ogen en eventueel op het lichaam. De MSF''s zijn in de afgelopen jaren regelmatig uitgebracht in verschillende collecties van MAC. Het zijn vrijwel altijd limited editions geweest en daardoor zijn de MSF''s op de foto''s hier beneden niet in de winkels te koop. Momenteel zijn er twee MSF''s in het vaste assortiment verkrijgbaar, de Gold Deposit en de Soft and Gentle.

Hieronder heb ik alle MSF''s die ik in mijn "stash" heb even op de foto gezet, nu ja....niet alle, want ik mis er nog een paar die ik zo snel even niet kon vinden (o.a. Brunette).
Zijn ze niet prachtig? Zoals gezegd kun je de MSF''s, op twee na, niet in de MAC winkels vinden op dit moment, de beste kans maak je nog via verschillende verkopers op Ebay. Wees wel voorzichtig met aankopen en koop alleen bij betrouwbare Ebay verkopers, die zijn er zeker!

MSF''s zijn behoorlijk kwetsbaar, dat heb ik ook gemerkt met mijn Naked You....zonde hè?

MSF''s zijn geen producten die je zo even in jouw tas stopt, de kans dat ze breken is behoorlijk groot en dan hou je maar een zielig hoopje glanzend poeder over. Mijn MSF''s staan netjes in mijn MAC kast en iedere dag haal ik er wel één uit om aan te brengen als blush of highlighter, moeilijk kiezen hoor!

In februari 2012 komen er weer twee MSF''s uit in de MAC Naturally collectie, tenminste...ze zijn niet helemaal nieuw, want het zijn repromotes van de Blonde & Redhead MSF''s die je hieronder ziet. Maar ze zijn wel heel erg mooi, zeker een aanrader om op jouw shoplijstje te plaatsen.

Naast de gekleurde MSF''s die je hierboven ziet, heeft MAC ook verschillend MSF Naturals, dat zijn gebakken minerale gezichtspoeder met een semi-matte finish. Die MSFN''s maken wel deel uit van het vaste MAC assortiment, die kun je op ieder moment aanschaffen.

Wat vind jij van mijn MAC MSF collectie? Ben jij ook fan? Wil je meer van mijn MAC collectie zien? Laat het dan zeker even weten!

Deel dit artikel
Back to top