Nieuws

Wil je wel een Goudlokje zijn? Wendy test de Alcina Royal hair collectie!

Wie droomt er nu niet van sterk en glanzend haar? De Royal haarlijn van Alcina bevat vier producten die beloven jouw haren te laten stralen in het maanlicht. Daarnaast maken ze het haar sterker en zorgen ze er samen voor dat gespleten haarpunten voorgoed verledentijd zijn. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder voor meer informatie.  

De Royal serie van Alcina zorgt voor een flinke dosis zonneschijn in jouw badkamer. De gouden verpakkingen zijn prachtig en hebben een lekkere luxe uitstraling. Nu weet ik natuurlijk wel dat de buitenkant nog niets zegt over de werking van producten maar ik houd nu eenmaal van mooie verpakkingen. Natuurlijk heb ik de producten uitgebreid voor jullie getest en kan melden dat ook de producten behoorlijk fijn zijn!  De serie bestaat uit een haarshampoo, haarpakking, verzorgende spoeling en een verzorgend serum.
De producten uit de Royal  serie zijn niet alleen een genot voor het oog maar ook voor het haar. De Haarshampoo (EUR 22,50 - 250 ml) reinigt het haar op milde wijze en zorgt dat jouw manen worden voorbereid op de herstellende verzorgingsproducten die zullen volgen. De shampoo is zuinig in gebruik en heeft een fijne geur. Prettig om te weten is dat niet alleen de shampoo maar ook de andere producten uit deze serie geschikt voor ieder haartype, ook voor gekleurd haar.

De Haar-Pakking (EUR 25,50 - 200 ml) bevat onder andere kasjmierextract dat het haar versterkt en zorgt voor elasticiteit. Het masker draagt bij aan het voorkomen van gespleten haarpunten en dat klinkt mij als muziek in de oren!  Masseer het masker in de lengte en punten van het haar en laat het daar ongeveer 10 a 15 minuten intrekken. Na het uitwassen voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is makkelijk doorkambaar.
Na de  Haar-pakking gebruik je de Verzorgende Spoeling (EUR 25,50 - 250 ml). Mocht je een keertje haast hebben kun je de pakking natuurlijk best eens overslaan. De conditioner verhoogt de weerstand van het haar d.m.v. een beschermend laagje dat wordt gevormd rondom de haren. Gebruik niet te veel conditioner, voor mijn lange haar is twee keer pompen meer dan voldoende. Tipje: Heb je snel last van vet haar? Breng dan geen conditioner aan bij de haarwortels, dit zorgt er namelijk voor dat het haar sneller vet wordt.

Als finishing touch gebruik je het Verzorgende Haar-serum (EUR 22,50 - 30 ml) op droog haar. Dit serum beschermt en hydrateert het haar en zorgt dat het na het stijlen net even dat gezonde glansje over je haar aanbrengt waardoor kleine springerige haartjes verdwijnen en je voortaan als goudlokje door het leven kunt gaan.

Ik ben enorm tevreden over de fijne producten van Alcina. Deze zorgen voor een mooie glans en verzwaren het haar niet. Volgens mij heeft ook mijn wederhelft heeft de shampoo alweer gevonden. Wat is dat toch met die mannen? Waar is die tijd gebleven dat ze jarenlang zonder nadenken dezelfde verzorgingsproducten gebruikten?


Naast de Alcina Royal serie vind je in het assortiment nog een aantal fijne haarverzorgingslijnen waaronder de interessante Hair Therapy producten. Ben jij op zoek naar verkooppunten of meer informatie over de producten van Alcina? Neem dan even een kijkje op www.alcina.nl of neem contact op met Alcina Cosmetic Nederland B.V. - tel.: 0418-652425.

Deel dit artikel
Back to top