Nagel & Handen

Lancôme Vernis in love - swatches van 5 mooie kleurtjes

In een eerder artikel hebben jullie kunnen zien dat Lancôme een fijne nieuwe collectie nagellakken en lipsticks heeft gekregen onder de namens Vernis & Rouge in Love. En "in love" ben ik, zeker met de geweldige lipsticks maar ook met de fijne nagellakjes. De Lancôme Vernis in love lakjes zijn prettig in gebruik, heel goed van kwaliteit en het assortiment is heel fijn, kijken jullie even mee naar enkele swatches?

Zoals je in dit artikel kunt lezen bestaat het vaste assortiment nu uit 24 kleuren, elk ingedeeld in 3 groepen : Boudoir time (lakjes met een B), Tonight is the night (lakjes met een N) en Jolis matins (lakjes met een M). Hou je van lichtere tinten, dan zul je waarschijnlijk sneller kiezen van de "M-lakjes", maar hou je juist van meer uitgesproken, dan zul je voor de "B-lakjes" gaan. Er is voor iedereen wat wils in het Lancôme meubel tegenwoordig, dat wordt lastig kiezen!

De slanke flesjes Vernis in Love zijn zeer prettig in gebruik, de dop met het kwastje is klein genoeg om goed in de hand te passen waardoor je zonder knoeien kunt lakken. Het kwastje is vrij breed en doet mij denken aan het compacte, brede Dior kwastje. Door dit formaat kwastje kun je iedere nagel vrijwel in één beweging lakken, handig & snel! Laten we even wat swatches bekijken.


Lancome Vernis in love 300M Rose Plumetis - een prachtige poederroze met een heel fijne, witte shimmer die niet te zacht is en zeker niet te fel. Ik ben geen fan van roze, maar door een vleugje bruin kan ik deze heel erg waarderen, prachtige kleur!

Lancome Vernis in love 419B Violette Coquette - een mooie heldere kruising tussen roze en lila, pittig en gedurfd, doet mij een beetje denken aan het Bourjois lakje van de zomercollectie, jullie ook?

Lancome Vernis in love 375B Rose Boudoir - heel donkerroze met een bordeaux twist, inderdaad de kleur die past in een rokerig boudoir, tikje stout ook maar dan wel met een Franse slag

Lancome Vernis in love 112B Rouge in love - koraalrood, de moderne versie van het klassieke rood, net iets frisser en jonger, aanrader zeker in de zomer!

Lancome Vernis in love 154M - Miss Coquelicot - klaproosrood, vandaar ook de naam, een prachtige heldere rood die altijd mooi is

Op de foto''s hierboven heb ik bij alle kleurtjes twee laagjes aangebracht voor een extra fraai resultaat, toch dekt de lichtste kleur ook perfect, zelfs met één laagje zijn de meeste kleuren al vrijwel dekkend. De Vernis in love lakken drogen heel snel en zijn behoorlijk lang houdbaar, met een goede topcoat kun je zeker een dag of 5 plezier hebben van de kleurtjes.

De Lancôme Vernis in love lakjes kosten EUR 15,49 per flesje (6 ml), niet de goedkoopste lakjes, maar ze zijn zeker erg mooi. Wil je de lakjes online shoppen, dan kun je ze vinden in de online shop van De Bijenkorf, handig ook de duidelijke swatches erbij! Binnenkort ook swatches van verschillende Rouge in love lipsticks!!

Deel dit artikel
Back to top