Reviews

Maybelline Color Tattoos - Review, swatches & look

Eindelijk zijn ze er: de Maybelline Color Tattoos! Op Amerikaanse blogs waren ze al een echte rage, en gelukkig liggen ze binnenkort ook bij ons in de winkel. Benieuwd of deze oogschaduws de hooggespannen verwachtingen waar maken? Kijk daarvoor even mee naar mijn review, swatches en een look!
De nieuwe Color Tattoos zijn oogschaduws met een crème structuur en beloven 24 uur op hun plaats te blijven zitten. Je kunt ze dus als oogschaduw, basis of eyeliner gebruiken, hartstikke handig! Er komen in juni zes kleuren uit, waarvan ik er vier voor jullie getest heb.  
Mooi hè? De verpakking is best chique, de potjes voelen wat zwaarder aan doordat ze van glas zijn. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de kleuren allemaal enorm gepigmenteerd zijn! Dit ga je duidelijk terug zien bij de swatches... 

Van links naar rechts: Bold Gold, Tough as Taupe, Bad to the Bronze en
Tenacious Teal

Boven zie je de kleuren zoals ze in de potjes zijn, en daaronder de swatches op mijn huid. Dat ziet er goed uit! Zoals je ziet geven alle oogschaduws heel veel kleur af. Bold Gold is een prachtige gouden kleur met shimmer, een fijn kleurtje voor de zomer! Daarnaast zie je Tough as Taupe, een handige basiskleur. Dit is trouwens de enige matte van het stel. Bad to the Bronze is een hele mooie bronskleur, die je goed kunt matchen met de vorige twee kleurtjes. Tot slot is Tenacious Teal een echte dare to wear kleur; dit moet je durven! Zeker bij een gebruinde huid staat deze heel goed.

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de swatches, zeker voor een drogisterijmerk. De Color Tattoos doen me sterk denken aan één van mijn holy grails... de MAC Paint Pot! Dit is een zelfde soort product, alleen dan wel twee keer zo duur. Voor dat geld koop je twee van deze Color Tattoos - dan is de keuze toch snel gemaakt?Natuurlijk heb ik de Color Tattoos gelijk omgezet in een kleurrijke look! Ze zijn echt heerlijk om mee te werken, je kunt de oogschaduw gewoon met je vingers aanbrengen en het is heel makkelijk te mengen. Hierboven draag ik Tenacious Teal en Bold Gold. Ja, ook het opvallende blauwe kleurtje is dus goed te combineren! In juni komen er trouwens ook een zwarte en een witte variant uit, dit lijken me ook handige basiskleurtjes voor een mooie look.

De Maybelline Color Tattoos zijn echte aanraders. Ze geven veel pigment af, blijven muurvast zitten en zijn ideaal om een kleurrijke look mee te maken. De Color Tattoos zijn vanaf juni verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen en kosten EUR 9,99. Dus zoek je tentje alvast maar op, ga naar het dichtstbijzijnde verkooppunt en wacht nog even (on)geduldig: deze Color Tattoos moet je hebben!
 

Deel dit artikel
Back to top