Nagel & Handen

Snapshot: NOTD - Urban Decay Covet

Een snapshot is een kiekje, een fotootje dat je even snel neemt vanuit de losse pols. Toen ik een paar weken geleden in Barcelona was kocht ik daar bij Sephora de geweldige Urban Decay Show Boat nail kit en ben sindsdien groot fan van de kleurtjes uit deze zesdelige set.
De Show Boat nail kit bevat zes mini (5 ml) nagellakjes (showboat, radium, perversion, covet,  fishnet en woodstock ) die allemaal zeer zeker de moeite waard zijn. Normaliter kom je in setjes vaak wel een kleurtje tegen waarmee je wat minder hebt maar dat heb ik niet bij deze zes lakjes.
Op de bovenstaande afbeelding draag ik de Covet nagellak. Een bijzondere groene nagellak met een vleugje blauw. De nagellak bevat een microshimmer die je na het opbrengen niet echt terug ziet maar dat vind ik zelf ook niet nodig, de kleur is al mooi genoeg zonder ‘poespas’!

Ik draag hier trouwens twee laagjes nagellak met daaronder een extra dikke laag base coat. Groen en blauw pigment zorgen namelijk extra snel voor verkleuringen aan de nagels op het moment dat je geen of te weinig base coat draagt! De Show Boat nail kit (EUR 24,00 - limited edition) is verkrijgbaar bij verschillende filialen van Sephora.

Deel dit artikel
Back to top