Nieuws

Are you ready to get Naked again? Naked 2 coming up!

Geweldig nieuws voor de fans van het Naked palette van Urban Decay! Er komt nl. een opvolger aan, jawel....Naked 2 is coming. Gisteren werd er op Facebook door Urban Decay een sneak peek gegeven en met een beetje googlen kwam ik al snel foto''s tegen van het nieuwe palette. Ik denk dat wij er nog wel even op moeten wachten, maar het is toch altijd leuk om te weten wat er in de toekomst aankomt, kijk snel even verder....

Deze foto werd door Urban Decay gepost op hun Facebook pagina, het is dus nog geen officiële kennisgeving maar ik denk wel dat we er vanuit kunnen gaan dat het Naked 2 palette er gaat komen.

Volgens de blog Pinch of pretty is het zeker dat de Naked 2 eraan zit te komen, het palette lijkt een metalen buitenkant te hebben, dit keer is er geen primer bijgevoegd maar een lipgloss.


Foxy, Half Baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout
 
Of het palette ook naar Nederland komt, weten we nog niet, maar we zullen jullie zeker op de hoogte houden. Voorlopig is er zelfs nog geen releasedatum in de U.S.A. bekend, hou dus dit artikel of de Facebook pagina van Urban Decay in de gaten als je meer wilt weten over het nieuwe Urban Decay Naked 2 palette!

EDIT : inmiddels is het palette te koop op de website van Urban Decay, helaas kun je daar niet bestellen omdat ze geen internationale creditcards accepteren en niet internationaal verzenden. Het palette zal waarschijnlijk in januari 2012 te vinden zijn bij andere verkooppunten in de USA, pas in februari 2012 zal het internationaal te koop zijn. Wat moeten we nog lang wachten!

Heb jij het eerste Urban Decay Naked palette al? Staat nummer twee ook op jouw lijstje?
Deel dit artikel
Back to top