Nieuws

You look better naked! Urban Decay brengt Naked Ultimate Basics eyeshadow palette uit

De Naked oogschaduwpalettes van Urban Decay zijn onveranderd populair en iedere beautyliefhebber heeft er vast één of meer in haar bezit. Ook ik ben al jaren fan, mijn eerste Urban Decay Naked palette kocht ik al in 2010! Sinds die tijd zijn er meerdere palettes uitgebracht en over de nieuwste ben ik weer heel enthousiast: het Urban Decay Naked Ultimate Basics palette bevat geweldige "nude" oogschaduws met een matte finish. Kijk snel mee!

Urban Decay Naked Ultimate Basics eyeshadow palette - EUR 51,90 (komt ook naar Nederland, vanaf 10 oktober 2016 bij ICI Paris XL te koop)

Het palette ziet er heel goed uit en uit de berichten op social media begrijp ik dat de pigmentatie goed is, de finish van alle kleuren is mat en in het palette vind je zowel koele als warme "nude" tinten. Nu moeten we alleen nog wachten, want ik weet nog niet wanneer het naar Nederland komt het zal vanaf 10 oktober 2016 in Nederland te koop zijn, de prijs is EUR 51,90. Urban Decay wordt in Nederland exclusief verkocht bij ICI Paris XL!

 

Wat vind jij van dit nieuwe Urban Decay Naked palette? Do you think you look better naked?

Deel dit artikel
Back to top