Algemeen

Sunday question - kies jij jouw parfum uit op basis van jouw mood?

Verwend als ik ben, kan ik iedere dag kiezen tussen meer dan 100 verschillende geuren om op te doen. Natuurlijk, ik "moet" weleens wat testen, maar eerlijk gezegd kies ik natuurlijk liefst voor een geur die ik zelf ook fijn vind. Maar hoe kies je nu de perfecte geur voor die dag of voor die gelegenheid? 

de klassieke geuren

Mijn dag begint ''s ochtends vroeg altijd het eerste met mijn basis make-up, vervolgens kleed ik mij "normaal" aan en maak ik mijn make-up af. Ik doe dit altijd in deze volgorde zodat ik mijn make-up qua tinten aan kan passen aan mijn kleding. Stel je toch eens voor dat ik een rode lipstick look draag en vervolgens toch dat oranje jurkje aan trek? Kan niet natuurlijk!
Parfum kiezen doe ik eigenlijk altijd pas als ik de deur uitga, dat is niet altijd even handig omdat de meeste parfums op de 2e verdieping staan en daar ben ik niet zo snel als ik op mijn 11 cm heels loop. En ik ben altijd te laat, dus heb zeker ook weer haast! Maar goed, wat kies ik dan?

de sexy geuren

Soms kies ik een geur omdat ik vind dat deze past bij de outfit die ik draag, die dan vaak weer is afgestemd op de gelegenheid waar ik naartoe ga. Ga ik naar een persevent van een luxe merk, dan draag ik bijvoorbeeld een zwart jurkje met hoge hakken en ga ik voor een klassieke, vrouwelijke geur. Is er een presentatie op een strand, dan kies je natuurlijk een beachoutfit met bijpassende zomerse geur.

de "sinaasappel" geuren

Toch kies ook weleens op basis van mijn "mood", zo draag ik als ik hoofdpijn heb of moe ben, graag een parfum met sinaasappelbloesem of neroli erin. Dat helpt echt, het vrolijkt je op en lijkt ook hoofdpijn te verlichten. En wat denk je van het "gebruiken" van een parfum om je wat sexier te laten voelen, dat helpt ook!

We zijn benieuwd, hoe kies jij jouw parfum? Draag je altijd dezelfde geur, ongeacht waar je naartoe gaat of welke kleding jouw draagt? Of heb je ook keuze uit meerdere geuren?

Deel dit artikel
Back to top