Inspiratie & Tutorials

Zomervoeten - Show me some color!

De Beautyscene redactie is dol op nagellak, nagellak in alle soorten en maten. Nagellak completeert een outfit en een gezellig kleurtje op jouw teennagels mag natuurlijk niet ontbreken nu de zomer in Nederland eindelijk is aangebroken! Geniet er dus van zolang het duurt, want voor je het weet moet je die mooi gekleurde nagels weer in laarzen en dichte schoenen verstoppen, zonde van de nagellak!

 Ik heb speciaal voor jullie een aantal zomerse slippertjes op een rijtje gezet waar je de komende maanden mee gezien mag worden. De nagellakjes die ik erbij heb bedacht zijn natuurlijk slechts een selectie, varieer vooral en draag waar jij zin in hebt! Ik heb trouwens niet alleen maar nieuwe kleurtjes gebruikt maar ook een aantal lakjes die eerder zijn uitgebracht, wie weet heb jij ze nog wel in de kast staan?


Ik heb stiekem toch wel even big time gesmokkeld met de mooie gele (Supertrash pumps). Je ziet natuurlijk geen nagellak (tenzij je de voorkant er even afknipt) maar denk eens aan het verrassingseffect wanneer je de pumps uittrekt? Tja, ik maak er maar iets van.. ik vind ze prachtig!

Vergeet voor het aanbrengen van nagellak op jouw tenen niet om een base coat aan te brengen. Net zoals de nagels op jouw handen kunnen ook teennagels verkleuren door het pigment dat vooral in groene en blauwe nagellak zit. Na het aanbrengen van de nagellak is het vooral wanneer je met jouw voetjes in het zand gaat zitten erg verstandig om een top coat te gebruiken, op deze manier kun je langer genieten van het prachtige lakje op jouw teennagels.

Happy Summer!

Deel dit artikel
Back to top