Reviews

Nieuw - Rimmel London Scandal'eyes show off mascara

Tijdens mijn bezoek aan de Rimmel London fabriek in Ashford heb ik de nieuwste producten al langs zien komen, één van de toppers is de nieuwste mascara Scandal'eyes Show off. Toen ik er was werd er druk gewerkt aan vullen van de honderdduizenden mascara's die inmiddels in de winkels liggen door heel de wereld, wat een geweldig gezicht was dat...al die mascara's! Natuurlijk heb ik de mascara voor je getest, lees je mee voor mijn review?

Het bezoek aan de fabriek was zeker een geweldige ervaring, het is echt ongeloofelijk om te zien dat er per dag meer dan 100.000 mascara's worden gemaakt, kun je je dat voorstellen? Moet je nagaan hoeveel mascara's iedereen gebruikt over de hele wereld! Op de foto's hierboven zie je ook Georgia May Jagger, het prachtige gezicht van Rimmel London, zij was ook in de fabriek die dag.

Jullie kennen de eerste Scandal'eyes mascara van Rimmel London vast wel, die in het oranje hulsje met het mega borsteltje? Scandal'eyes Show off heeft dan wel ongeveer dezelfde naam, de mascara is toch heel anders. Deze Scandal'eyes Show Off mascara zorgt voor volle, lange en gesepareerde wimpers en dat komt allemaal door het bijzondere borsteltje en de nieuwe vezelformule.


Het borsteltje is nog steeds groot, maar loopt spitser toe en heeft aan het uiteinde een balvormig uitsteekseltje. Daarmee kun je ook de kleinste haartjes beter bereiken en dat is erg prettig. Tenslotte is het altijd het mooiste als je alle wimperhaartjes kunt kleuren, ook die kleine haartjes helemaal aan de binnenkant van de ogen.
De formule is heel licht, het voordeel is dat de wimperhaartjes goed gesepareerd blijven, ze worden niet te dik en zwaar. Ik krul mijn wimpers altijd met een wimperkrultang en die krul blijft met Scandal'eyes Show off mascara goed behouden de hele dag, dat is fijn want zo behoudt je een mooie oogopslag.

Op de foto's krijg je een idee van het resultaat van de mascara, maar natuurlijk zal die op ieders wimpers anders uitpakken. Ik vind het een prettige mascara, het borsteltje laat de mascara goed aanbrengen, de formule is niet te plakkerig maar had van mij wel ietsje zwarter mogen zijn. Op de foto's komt de mascara misschien wat grijzig over, in het echt is dat een heel stuk minder en oogt deze gewoon zwart. 
Zoals ik al zei is de houdbaarheid van de mascara goed, de krul blijft heel goed zitten maar ook de kleur blijft de hele dag prima. De mascara vlekt of kruimelt niet, aan het einde van de dag is de mascara met een normale make-up remover goed te verwijderen.

Ik heb er nog even twee foto's bijgeplaatst om het verschil te laten zien tussen de orginele Scandal'eyes en de Scandal'eyes Show Off mascara. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Show Off vanwege het natuurlijkere resultaat, wil je een meer opvallende look dan zou je misschien beter kunnen gaan voor de originele Scandal'eyes. Trouwens....een combinatie is ook erg fijn, eerst een laagje Show Off en dan nog wat extra orginele Scandal'eyes in de puntjes voor een intenser resultaat.

De nieuwe Rimmel London Scandal'eyes Show Off mascara ligt vanaf deze maand in de winkels en is momenteel in één kleur te koop, 001 Black. De adviesprijs van de mascara is EUR 11,99, je vindt de mascara in het Rimmel London vak van de drogisterij, warenhuis of parfumerie.

Heb jij de London look al?

Deel dit artikel
Back to top