Algemeen

Sunday question - welk beautyproduct koop je nooit meer?

Wij laten jullie altijd graag onze favoriete beautyproducten aan jullie zien, maar natuurlijk vallen sommige producten die wij uittesten ook weleens tegen. Dan zijn ze niet per definitie slecht, maar blijkbaar kunnen ze onze (ietwat verwende) beautyhart niet veroveren. Na het testen verdwijnen deze producten dan ook niet in onze eigen beautystash en zullen we ze ook niet nog een keer kopen, ze raken langzaam maar zeker in de vergetelheid. Heb jij ook van de producten die je eens maar nooit meer zou kopen?

Persoonlijk ben ik trouwer in het gebruik van make-up dan in huidverzorging, ik vind het fijner om iedere keer een nieuw serum en dagcreme te gebruiken om maar iets te noemen. Er zijn ook zoveel mooie producten op de markt en iedere dag komt er wel weer iets nieuws bij (althans, zo lijkt het).

Qua make-up ben ik toch wel iets trouwer, mijn MAC Teddy eyekohl en Sublime de Chanel mascara heb ik nu toch alweer heel wat keren gekocht en natuurlijk heb ik mijn “holy grails” in de laatste jaren ook regelmatig gekocht (maar dat zijn niet zo heel veel producten).

Waar ben ik dan niet trouw in? In huidverzorging dus, ook al heb ik wel wat favorieten verzameld zoals de Philosophy Purity made simple en Estée Lauder Advanced night repair (allebei al jaren in gebruik). Ook qua bath & body producten ben ik niet zo trouw, ik koop maar zelden een douchegel twee keer, soms wel een douchegel van hetzelfde merk maar liever eigenlijk een andere soort of geur.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie “holy grails” en de producten die jullie echt nooit meer zouden kopen. Dat mogen natuurlijk ook producten zijn die je echt niet fijn vind of die je op aanraden van iemand hebt gekocht, maar die echt niet fijn voor je waren. Laat het ons vandaag eens weten, we zijn benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top