Reviews

Miss Sporty Hollywood Forever Lipgloss - review & swatches

Schittering, glans én kleur, voor je dagelijkse dosis glamour! Miss Sporty belooft het met de vernieuwde Hollywood Forever Lipgloss, die ik uitgebreid getest heb. Dat zorgde voor een positieve verrassing, vooral vanwege de mooie glitters in deze budget-lipgloss. De swatches moet je dus zeker gezien hebben, lees daarvoor even verder!

Niet alleen de gloss, maar ook de verpakking is vernieuwd. Een stuk hipper en strakker dan eerst, en ook de kleuren vallen meteen op! Heel draagbaar, maar toch ook met een bijzondere twist door de miniscule glitters die je ziet zitten. Die maakte me meteen nieuwsgierig...

De Hollywood Forever Lipgloss heeft een zachte sponsapplicator, waarmee je de gloss best precies aan kunt brengen. Alle Miss Sporty lipgloss is vrij zoet en plakkerig, daar moet je een beetje van houden. Daardoor zou deze lipgloss wel tot acht uur blijven zitten... Of hij dat volhoudt? Ik heb het getest, hieronder kun je eerst de swatches zien.

108 Gentlemen Prefer Me, 118 Sweet Dance, 128 Iron Pink, 168 The Miss
De meeste kleuren die je hier ziet zijn vrij neutraal, maar ze hebben bijna allemaal wel iets aparts. Zo heeft Gentlemen Prefer Me hele fijne glitters in verschillende kleuren, heel mooi! Sweet dance is romige en opvallend, terwijl Iron Pink juist heel licht is en wat meer in de plooien van mijn lippen trekt. Deze kleur is dan ook wat minder mijn smaak, terwijl The Miss iedereen goed zal staan en dus zeker geen misser zal zijn...

188 Kiss Intention,418 Golden Statue, 428 Moka Lip, 328 Bloody Red
Ik ben groot fan van de kleur Kiss Intention, vooral door de subtiele gouden glitters die hierin zitten. Golden Statue is wat lastiger om mee te werken, maar toch stond de (bruine) kleur verrassend mooi! Voor een subtieler my lips but better effect kan je beter voor Kiss Intention kiezen. De meest opvallende van het stel is Bloody Red, die ik eerlijk gezegd in het echt veel mooier vind dan op de foto. Hoewel de kleur niet helemaal egaal is valt dit in het echt veel minder op, het is gewoon een hele toffe knalkleur!

Al met al ben ik positief verrast door de Hollywood Forever Lipgloss van Miss Sporty! Hoewel niet alle kleuren mijn smaak zijn, zit er voor iedereen wel iets bij. Ik ben vooral onder de indruk van de glitters, de piepkleine schitteringen staan echt heel mooi en voel je totaal niet zitten. Dat is toch wel eens anders, erg fijn dus. Toch blijft de lipgloss geen volle acht uur zitten. De kleur moet toch al bijgewerkt worden na een kleine snack, hoewel het plakkerige laagje wel heel lang blijft zitten. Mij maakt het niets uit als ik een keer mijn gloss moet bijwerken, dus dat is eigenlijk geen probleem. De kwaliteit is dus dik in orde, zeker gezien de prijs!

De Miss Sporty Hollywood Forever Lipgloss is te koop bij de bekende drogisterijen voor EUR 2,99. Wat is jouw favoriete kleur?
Deel dit artikel
Back to top