Nieuws

Urban Decay nieuwtjes lente 2013 - Naked Basics & Oz palettes!

Afgelopen week kwam ik het leuke nieuws tegen dat Urban Decay twee palette''s zou uitbrengen die geïnspireerd zijn op de film Oz The great & powerful. Het was nog toen nog niet duidelijk of ze vanuit Oz ook naar Nederland zouden komen, maar inmiddels weten we zeker dat ze via de Yellow brick road ook naar ons landje komen! Welke heks ben jij? De goede Glinda of de slechte Theodora? Of heb je wel iets van beide in je, dan neem je ze toch allebei?

Gisteren kreeg ik het goede nieuws binnen van Sephora Nederland, de palette''s zijn vanaf volgende maand ook in Nederland te koop, samen met nog een aantal fijne, nieuwe en vernieuwde producten. Pak de lijstjes er maar bij, want ik zie heel wat musthaves!

Oz palette''s Glinda & Theodora EUR 45,95 per stuk (6 oogschaduws, waaronder 2 duo oogschaduw, travel size 24/7 glide on eye pencil & Super-saturated lip pencil)



Ammo palette EUR 41,50 (vernieuwd palette met een fijne combinatie van matte en glanzend oogschaduws, komt met een mini-versie van de Primer Potion en een nieuwe kwast)

Naked Flushed EUR 38,20 (handig, een blush, bronzer en radiance (glans) poeder in één doosje, mix ze of gebruik ze apart)

Naked Basics EUR 29,90 (6 matte oogschaduws in basic tinten, perfect om het oog mee te shapen, fijn als je niet zo houdt van al te veel glans en glitters, prettig ook voor de oudere huid)

Naked Nail Kit EUR 28,70 (6 mini lakjes in een set)
BB Cream - Naked skin beauty balm EUR 38,90 - slechts in één tint verkrijgbaar

Moonflower - Build your own palette EUR 20,30 (incl. de exclusieve kleur Moonstone, de andere kleuren moet je los aanschaffen)

Makeup setting spray in 3 varianten EUR 28,70 (vernieuwd!)
All-nighter (extra lange houdbaarheid), De-slick (controleert de talg, fijn voor de vette huid) en Chill (extra hydraterend en verkoelend voor de droge en gevoelige huid)

Leuke nieuwtjes! Ondanks dat ik al 178592 basic matte oogschaduws heb, heb ik toch het gevoel dat ik de Naked Basics nodig heb, is dat herkenbaar? Haha...toch denk ik dat ik deze zou overslaan voor mijzelf, maar ja...ik moet deze natuurlijk wel reviewen voor Beautyscene! Wat een ellende! Op mijn verlanglijstje gaat  zeker het nagellaksetje en de Naked flushed ziet er ook wel heel fijn uit, deze doet mij een beetje denken aan de producten van NARS en daar hou ik van. De BB cream is volgens mij zeker geen "echte" BB cream, maar meer een primer met verzorgende bestanddelen. maar daarover horen jullie binnenkort meer.

De producten zullen allemaal vanaf februari 2013 te koop zijn bij de filialen van Sephora. We hebben geen exacte datum doorgekregen, maar natuurlijk kun je altijd even bij het dichtsbijzijnde Sephora filiaal informeren. De adressen vind je op www.sephora.nl 
Kleine tip : heb je geen Sephora in de buurt? Op de Franse website van Sephora kun je online bestellen en ze bezorgen zowel in Nederland als in België, betalen doe je met creditcard of Paypal, verzendkosten zijn EUR 13,90 per bestelling : www.sephora.fr

Deel dit artikel
Back to top