Inspiratie & Tutorials

Youtube 101 - voorjaarstrends met de Pixiwoo-zussen

Pixiwoo is een begrip op Youtube, en niet voor niets! Met name hun tutorials en celebrity looks zijn ongekend populair, maar ook door hun leuke persoonlijkheid kijk ik graag naar deze zussen. Met het voorjaar om de hoek kan ik niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwste trends, en de Pixiwoos laten zien hoe dat moet. Kijk je mee?

Als beautyliefhebber ken je ze vast wel, Nicole en Samantha Chapman - of voor de echte fans: Sam & Nic van Pixiwoo. Zelf ben ik enorm fan van de filmpjes van deze dames, en ik kan me dan ook goed herinneren dat ik met behulp van een filmpje van Samantha mijn gezicht heb leren shapen. Toen nog opgenomen in haar slaapkamer, nu in een professionele setting - ja, deze zusjes hebben het gemaakt in beautyland! Mijn meest recente favoriet is deze video over voorjaarstrends en een makkelijke, glowy look. 


Met deze Pixiwoo tips zie je er dit voorjaar prachtig uit:
  • It''s all about the skin! Verstop je huid niet onder een dikke laag foundation, vaak heb je minder nodig dan je denkt. Ook de finish doet ontzettend veel, zelf ben ik ook groot fan van een gezonde glow - dus Nederlandse vrouwen, stop eens met die obsessie voor mat!
  • Laat je ogen stralen met zilver en blauw tinten, die zijn veel draagbaarder dan je denkt. En je hoort het, ''blue is the new black'', dus wen er maar aan!
  • Bronzer, blush en highlighter zijn onmisbaar. Vaak zijn het niet de producten waar je mee begint als je geïnteresseerd raakt in make-up, maar het doet zo ontzettend veel voor je gezicht. Naast een goede ''shape'' zorgt het ook voor de felbegeerde voorjaars-glow
  • Gebruik om de look in balans te houden eens een matte lipstick in plaats van lipgloss, vaak staat dit net iets subtieler en misschien wel mooier - en het plakt ook nog eens minder. 

De kwasten die de Pixiwoos in hun filmpjes gebruiken zijn van de Real Techniques lijn, die zijn ontwikkeld in samenwerking met Pixiwoo-Samantha. Ze staan bekend om hun uitgebreide assortiment en goede prijs-kwaliteit verhouding, zelf ben ik er dan ook erg benieuwd naar! Je koopt ze onder andere online bij iHerb

Wat is jullie favoriete Pixiwoo filmpje? Met meer dan 500 video''s ben je op hun kanaal wel even zoet!
Deel dit artikel
Back to top