Reviews

Editor's choice - Guerlain Super aqua serums, heerlijk voor in de zomer

In mijn vakantie hebben jullie een aantal artikelen kunnen lezen waarin ik je kennis liet maken met mijn favoriete producten, de editor's choice. Dat zijn soms producten die ik al jarenlang gebruik, maar er kunnen ook nieuwe ontdekkingen in te zien zijn. Stuk voor stuk zijn het producten die ik dagelijks of wekelijks gebruik en waarover ik eigenlijk nooit eerder iets geschreven heb. Ik ga zeker nog even door met deze artikelen, ik heb nog wel wat fijne producten om te delen, zoals de heerlijke, hydraterende serums van Guerlain.

In mijn favorieten artikelen die ik maandelijks maak, zijn jullie het Guerlain Super Aqua serum misschien weleens tegen gekomen. Dit heerlijke, superhydraterende, lichte serum behoort al een hele tijd tot mijn echte favorieten namelijk. Ik gebruik het serum weleens als kuur, dan gebruik ik het twee keer per dag gedurende een paar weken, maar ik gebruik het ook als probleemoplosser. Voelt mijn huid droog of trekkerig aan, dan helpt een druppel Super Aqua serum onmiddellijk, het verkoelt en verzacht mijn huid direct.

De Guerlain Super Aqua lijn bestaat uit heel wat verschillende producten, van een toner tot een nachtcreme, van een lichtgewicht serum tot een extra voedende dagcreme, een zeer complete lijn voor de huid die wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Wist je eigenlijk dat vrijwel iedereen weleens last heeft van een gedehydrateerde huid? Dat is echt wat anders dan een droge huid trouwens, weten jullie het verschil? Een gedehydrateerde huid ziet er "normaal" uit, maar kan wel wat meer droogtelijntjes vertonen en kan vooral wat oncomfortabel aanvoelen, trekkerig zeg maar.

Een echt droge huid oogt vaak rood, soms schilferig en ziet er echt droger uit, droogtelijntjes hoeven niet eens zichtbaar te zijn maar aangezien een droge huid ook samen kan gaan met een gedehydrateerde huid, kun je ze zeker wel zien. De oplossing voor een droge huid is het gebruiken van voedende producten waar ook oliën of vetten zitten. Een gedehydrateerde huid heeft daar niet echt behoefte aan, die is alleen al tevreden met veel vocht!

En dat vocht, die hydratatie, krijgt mijn huid zeker van de lichte serums van Guerlain. Ik was altijd al gek op het "normale" serum, dat ben ik nog steeds, maar het nieuwe Super aqua-serum light is ook geweldig. Het is inderdaad nog iets lichter van structuur en daardoor meer geschikt voor een iets vettere huid, toch werkt het op mijn normale huid heel goed, zeker als het weer wat warmer is (perfect voor de zomer of op vakantie). Het Super aqua-eye serum is de nieuwste toevoeging aan het assortiment en ook heel fijn, het werkt vooral erg goed bij de bekende droogtelijntjes. Het is wel een serum, geen creme, persoonlijk combineer ik het serum nog wel met een oogcreme. Maar ik moet eerlijk bekennen, dat het echt een enorme boost geeft aan de huid rondom de ogen, donkere kringen zullen echt minder zichtbaar worden als de huid rond de ogen goed gehydrateerd zijn.

Kortom, het zijn echt fijne producten die voor iedereen met een vochtarme huid geschikt zijn, de serums trekken snel in, hebben een lichte en frisse geur en zijn perfect te combineren met andere huidverzorging en make-up. Ze zijn niet goedkoop in aanschaf (what's new....) maar wel behoorlijk zuinig in gebruik. Met een flesje serum van 30 ml doe ik zeker een half jaar, omgerekend valt het dan best wel weer mee! De Guerlain Super-aqua producten vind je bij de bekende Guerlain verkooppunten zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL en Parfumerie Douglas, dit zijn de adviesprijzen:

  • Super aqua eye serum EUR 81,15 (15 ml pompflacon)
  • Super aqua serum EUR 99,65 (30 ml pompflacon)
  • Super aqua serum light EUR 99,65 (30 ml pompflacon)
Heb ik je een beetje nieuwsgierig gemaakt? Je moet echt van goede huize komen om in de editor's choice te komen, zijn jullie al nieuwsgierig welke producten er binnenkort te zien zijn in deze artikelenreeks? Gebruik jij ook weleens een hydraterend serum om de huid wat extra verwennen?
Deel dit artikel
Back to top