Algemeen

Sunday question - een beautyprogramma op tv, hebben we dat nodig?

Als ik (op werkgebied) ergens van droom, dan is het van een mooi & interessant beautyprogramma op Nederlandse televisie! Hoe leuk zou dat toch zijn, een leuk programma in magazine-style waar je informatie, nieuws, tips, trucs en interessante achtergrond informatie zou krijgen over de wereld van beauty, make-up en haar. Zou jij dat eigenlijk ook leuk vinden en wat zou jij er in terug willen zien?

Op YouTube kun je miljoenen (??? in elk geval duizenden) filmpjes zoeken over beauty, van complete tutorials tot gezellige beautynieuwtjes. Van handige filmpjes van professionals tot reviews van echte beauty-addcits. Aan filmpjes en kijkers echt geen gebrek, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar zou dit nu ook niet werken op t.v.? Kunnen we in Nederland nu geen leuk beauty-programma maken? Er is zoveel leuks en interessants te vertellen, er zijn zoveel geweldige experts die mee zouden kunnen doen en er zijn zeker ook voldoende geschikte presentators of presentatrices. Maar zouden er ook wel kijkers voor zo''n programma zijn?

Wat is jouw idee hierover? Zou jij een beautyprogramma op de Nederlandse televisie willen zien?

Deel dit artikel
Back to top