Nieuws

Chanel Superstition herfst make-up collectie 2013

Aan de herfst make-up collecties van 2013 heb ik absoluut mijn hart verloren, ze zijn allemaal zo geweldig mooi! Één van de mooiste collecties is zeker de Superstition collectie van Chanel, een collectie die geheel in het teken staan van geluk of "het lot" waar Gabrielle Chanel zo in geloofde. De promotie foto's staan bol van bekende symbolen als het klavertje vier, dobbelstenen en natuurlijk Coco's geluksnummer 5. Maar...wij hebben ook geluk, de producten in prachtige bronzen, taupe en bronzen tinten zijn echt prachtig. 

Ik ben dus helemaal verliefd op deze geweldige promotiefoto, de prachtige bijoux, de zeer luxe stof van de japon en natuurlijk de mooie, khaki en bronzen oogmake-up...ja, dit zou ik dolgraag dragen deze hersft! Lippen en wangen hebben dezelfde kleur door de mooie Rouge Coco lipsticks en de nieuwe Le Blush cremes van Chanel, eindelijk zijn ze er!

Le blush crème EUR 34,50

Blushes met een cremige textuur en een satijnen finish die je simpel met jouw vingers kunt aanbrengen en blenden.

61 Destiny

62 Présage

63 Révélation

64 Inspiration

65 Affinité

66 Fantastic (limited edition)

Les 4 Ombres EUR 49,50

43 Mystere (limited edition)

Ombre Essentielle EUR 27,50

99 Hasard (limited edition)

101 Gri-Gri (limited edition)

Le Vernis EUR 23,00

589 Elixir

591 Alchimie (limited edition)

601 Mysterious

Rouge Coco EUR 31,00


55 Icone & 57 Mystique

Rouge Coco Shine EUR 31,00

85 Secret & 86 Instinct (limited edition)

87 Rendez-vous & 88 Esprit
Le volume de Chanel EUR 30,50

40 Khaki Bronze
De producten zijn echt geweldig, de kleuren zijn helemaal "mijn ding" en de combinatie van tinten op ogen, wangen, lippen en nagels passen perfect in het modebeeld van dit najaar. Reken er maar op dat je veel warme en metallic tinten gaat zien - brons, koper en goud zijn de kleuren van herfst en winter 2013, ik ben erg enorm blij mee!  De Superstition collectie van Chanel is echt prachtig, wat mij betreft voeg ik alle producten toe aan mijn Chanel "stash". Heb je dat filmpje al gezien? Je vindt het hier....inclusief sneak peek van de producten van deze collectie.

De Chanel Superstition collectie zal vanaf 14 augustus 2013 te vinden zijn bij de bekende Chanel verkooppunten zoals de Bijenkorf, Parfumerie Douglas en ICI Paris XL, in de online shop van De Bijenkorf kun je de producten dan ook online aanschaffen. Welke producten spreken jou het meeste aan?

Deel dit artikel
Back to top