Reviews

Wenkbrauwproducten van Make-up Studio

Iedere vrouw of man heeft andere wenkbrauwen.. Dik, dun, lang, kort, een unibrow (haha), het is maar net zoals jij ze zelf wilt! Sommige mensen doen helemaal niets aan hun wenkbrauwen, anderen epileren, verven of harsen hun wenkbrauwen. Wel is het zo dat je wenkbrauwen een bepaalde uitstraling aan je gezicht geven. Ik vind het mooi om mijn wenkbrauwen te laten spreken, en sinds kort doe ik dat met de producten van Make-up Studio

Wenkbrauwen hebben de afgelopen jaren al heel wat trends ondergaan. Van getatoeëerde wenkbrauwen, één enkel streepje, lekker au naturel of tot de dikke wenkbrauwen. Met de producten van Make-up Studio kun je jouw wenkbrauwen makkelijk bijkleuren, en mooi vormgeven. Ik heb hele lichte wenkbrauwen qua kleur en met de volgende producten creëer ik tegenwoordig mijn perfecte wenkbrauwen! 

Brow Powder – EUR 13,90 (1.8 gram)

Voor een subtiel kleurtje kun je deze mooie wenkbrauwpoeder gebruiken. Het poeder is in twee kleuren te verkrijgen, blond en dark. Ik heb de kleur blond, al lijkt hij op de swatch ietwat grijs. Als je de poeder aanbrengt, het beste kan dit met een schuin afgesneden kwastje, creëer je een heel natuurlijk effect. Je kunt de poeder in laagjes aanbrengen, waardoor je het effect kunt versterken. De kleur is overigens perfect bij mijn haar. De poeder blijft de hele dag goed in de wenkbrauwen zitten en gaat niet zweven over het gezicht. 

Brow definer – EUR 13,90

Dit is een wenkbrauwpotlood (waterproof) in een heel handige verpakking. Het potlood kun je omhoog draaien en aan de achterkant van de verpakking bevindt zich een slijpertje waarmee je het puntje weer perfect scherp krijgt. Dit product is ook verkrijgbaar in twee kleuren: 1 en 2. Ik heb kleur 2, iets te donker voor mij, maar als je het met een wenkbrauwborsteltje wat vervaagt gaat het echt prima. Gelukkig maar, want ik vind het een heel fijn product! Ik teken er de bovenkant en de onderkant van mijn wenkbrauw mee, dat gaat heel precies dankzij het puntje. Het puntje is ook niet te hard of te zacht, het is precies goed zodat er voldoende pigment afkomt en je mooie een subtiel lijntje kunt trekken. Vervolgens kan ik mijn wenkbrauw verder inkleuren met het poeder en maak ik het af met…

Swatches van (1) wenkbrauw poeder en (2) brow definer
 
Eyebrow Fix – EUR 10,90 (9 ml)


Met de Eyebrow Fix! Met deze handige gel zorg ik ervoor dat de haartjes van mijn wenkbrauwen op hun plek blijven. Heb je last van omhoog springende haartjes? Dan is dit product echt een uitkomst, je wenkbrauwen worden niet hard, maar blijven wel de gehele dag op een plaats. 

Links draag ik niet in mijn wenkbrauwen, en rechts heb ik ze flink aangezet. Het zijn hele fijne producten en je kunt er lekker mee experimenteren, je kunt ze goed aanzetten, maar je kunt ook heel subtiel en natuurlijk te werk gaan. Echt voor ieder wat wils!
 

De producten van Make-up Studio zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar in één van de filialen. Hier kunt je de verkooppunten bekijken. Ook is Make-up Studio verkrijgbaar via onder andere de webshop van Het Cosmeticahuis

Wat vinden jullie van de producten? Ik ben er in ieder geval zeer tevreden over, ook over de prijs/kwaliteit verhouding. De brow powder en definer kan ik zeker aanraden. Misschien leuk om binnenkort een tutorial te doen van hoe ik mijn wenkbrauwen shape?

Deel dit artikel
Back to top