Blogs & Editorial

Fotoblog van 7 februari 2014 - Nutella pizza!

Normaal gesproken ben ik niet zo'n fan van al te persoonlijke artikelen, maar ik weet ook dat jullie het wel leuk vinden om fotoblogs (of plogs) te zien. Vanaf deze week ga ik dus van tijd tot tijd een dagje in foto's vastleggen en met jullie delen. Ik doe dit niet dagelijks, maar probeer zeker één keer per week een dagje te laten zien, zo blijft het afwisselend en kan ik jullie tenminste wat leuks laten zien. Kijk je mee naar mijn fotoblog van gisteren, van vrijdag 7 februari!

Goedemorgen! De wekker gaat hier thuis meestal om 7 uur, om kwart over 7 roep ik Sem (en vandaag ook Bo) en gaat iedereen eruit. Ik trek meestal even snel een joggingbroek en t-shirt aan, waarna ik richting badkamer ga, Sem doucht altijd 's ochtends

Sem doucht natuurlijk helemaal zelf, maar ik moet altijd weer zeggen dat hij zijn haren moet wassen, dat doet hij natuurlijk ook niet iedere dag. Hij heeft wel een luxe shampoo *wink*, de Philip B. Oud Royal Forever shine shampoo die echt zalig is!

Natuurlijk leg ik de kleren voor Sem klaar, dat is toch wel zo handig! Vandaag droeg Sem een skinny jeans van Vingino en een sweater van zara met tijgerhoofd!

In de ochtend beginnen Sem en ik meestal met een Yakult!

En met de vaatwasser leegruimen, nadat ik het ontbijt voor Sem en Bo heb klaargemaakt....daar word ik af en toe ook gestoord van, handig zo'n vaatwasser, maar dan in- en uitruimen.......

Sem neemt naar school altijd (!!) een groene appel mee, meestal ook nog met een mandarijn en natuurlijk zijn favoriete drankje : Spa Bosvruchten

Sinds een paar weekjes ben ik aan de Oil pulling, iedere ochtend begin ik met een theelepeltje kokosnootolie die ik in mijn mond laat rondgaan, tussen mijn tanden en langs het tandvlees. Het zou kunnen zorgen voor wittere tanden maar ja...of dat echt helpt? Het is een experiment en ik test nog even door...tot nu toe weinig bijzonders gemerkt.

Vandaag eet ik magere kwark met muesli, vijgen en banaan, ik wissel mijn ontbijt heel erg af, geen dag is hetzelfde anders wordt het maar saai!

Gezellig, Vivianne kwam even op de thee omdat ze in de buurt moest zijn, we hebben weer even bijgepraat, goed om te horen dat haar minor goed is gegaan, nu duimen voor een goed cijfer.

Gisteren was het feest bij ons thuis, Bo is in één keer geslaagd voor haar theorie-examen, het praktijkexamen is al aangevraagd! Wie weet rijdt ze snel rond in mijn auto...handig zo'n privé chauffeur en gek eigenlijk dat je al op je 17e kunt gaan rijden.

Mijn outfit in de ochtend, blauwe broek tot op de enkels van Zara met een zwarte blouse en pumps

Toch maar even wat geurkaarsen opmaken, ik heb er zoveel staan met nog een klein laagje erin, zoals deze van Byredo.

Om 12 uur komt Sem thuis om te lunchen, ik heb (weer) pitabroodjes met ham & kaas uit de oven voor hem gemaakt. Dit keer met ketchup, maar dat vind hij eigenlijk niet zo lekker, hij heeft liever chilisaus.

Ik had een salade met thaise kip en koriander voor lunch, gekocht bij de AH. Ik eet meestal de helft tijdens de lunch, de andere helft eet lief meestal op als hij thuis komt, eerlijk delen!

Ik krijg altijd veel verzoekjes om een schoenenstash video of artikel te maken....maar ik weet het nog niet?

Tussendoor haal ik mijn oogmake-up er maar weer even af voor een nieuwe make-up look, zo gaat dat als beautyblogger! ik gebruik trouwens de make-up remover van Sisley en een groot demak'up schijfje.

Om de huid rond de ogen even op te frissen en te hydrateren gebruik ik dit wonderstickje van Embryolisse, zo lekker verkoelend en handig om mee te nemen, kan ook gebruikt worden over make-up.

Als ik foto's ga maken voor Beautyscene, dan is Yoshi altijd in de buurt, waar dat ook is...zou ze het liefst ook op de foto staan? Nou ja, bij deze dan maar!

Tijd voor een latte, meestal rond een uurtje of 4....

Dit keer gevolgt door een paracetamol, ik had even hoofdpijn, gelukkig hielp het goed en was de hoofdpijn binnen no-time weg.

Emo <3

Yes, de Olympische Spelen zijn begonnen, ik ben er gek op! De t.v. staat bij mij thuis vrijwel nooit aan overdag, maar vanaf morgen wel, misschien wel non-stop!

Toch maar even verkleed voor ons familie-etentje van vanavond, lekker relaxed in Zoe Karssen sweatshirt, Citizens of Humanity coated jeans en Isabel Marent Bekket gympen

Lekker, nieuwe bodycare van Diptyque met de geur van rozen, heerlijk als je ervan houdt! Ik ben geen grote fan, maar ze ruiken desondanks fijn.

Onderweg naar Hendrik Ido Ambach, meestal rij ik zelf, maar nu een keer niet...kan ik mooi foto's maken

Happy Italy - the fast Italian, een superleuk familie restaurant waar je razendsnel lekker en vers Italiaans kan eten tegen enorm lage prijzen. Ze hebben ook filialen in Tilburg en Rotterdam, Eindhoven opent ook binnenkort, een aanrader als je met kids gaat eten.

Smikkelen van pizza's en pasta...de porties zijn lekker groot en alles smaakt goed, wat overblijft mag je gewoon mee naar huis nemen, doggybag anyone?

Schoonzus Babette en ik konden de toetjes niet echt weerstaan, ik nam pannacotta en zij ging voor tiramisu...heel lekker

De kids deelden een Pizza nutella en dat beviel heel erg goed, wel een erg dikke laag Nutella...maar ja, er zijn ergere dingen!

En toen zat de hele familie in de ballenbak...ik moest rennen voor de ballen die Sem naar mij gooide....de boef!

Laatste deel van het programma over de OS van vanavond, ik heb de opening even gemist, maar die ga ik nog wel even terugkijken...
Volgende week komt er weer een nieuw fotoverslag online, maar welke dag het gaat worden weet ik nog niet, ik hou jullie in spanning! Zijn er bepaalde dingen die je dan zou willen zien? Producten die ik gebruik bijvoorbeeld? Of iets heel anders? Let me know!
Deel dit artikel
Back to top