Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 10 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Even het archief erbij pakken....mijn MAC nagellakjes die ik door de jaren heen heb verzameld, ik was op zoek naar Saint Germain, maar die kon ik niet vinden helaas!

Dit heerlijke gerechtje is inmiddels favoriet hier in huis, een lichtgeroosterde speltboterham, een halve avocado met peper en zout en een gepocheerd eitje....heel erg lekker!

Te schattig deze Rock & Ruddle haarborstels die ik spotte bij Skins in De Bijenkorf van Den Haag, ze zijn er in verschillende maten en ik zag prijzen staan rond de 40 euro. Ze zijn niet exact gelijk aan de befaamde Mason Pearson borstels, deze combineren synthetische vezels met echt haar.

Bij de Jo Malone counter vond ik deze prachtige lakzwarte kist met gigantische kaarsen en drie colognes....ik heb het nog even nagevraagd, de prijs is EUR 690 (als ik het goed onthouden heb)

Natuurlijk moest ik even de Food Hall in bij de nieuwe Marks & Spencer die onlangs opende in Den Haag, hij zit tegenover de Bijenkorf en je kunt er heerlijk eten shoppen, ook verse scones en broodjes.

Tja...dan moet je natuurlijk van alles proberen, alles was even lekker, vooral de soepen zijn geweldig, maar de superfood salade is ook te gek en de scones met clotted cream.....<3

Dior krijgt begin april een nieuwe formule voor hun nagellakken en die ik geweldig!!! Ik heb er inmiddels al een aantal goed getest, ze brengen in één laagje op en blijven (zonder topcoat!) zeker 3 tot 4 dagen mooi, al zie ik wel wat slijtage aan de topjes. Maar dat voorkom je door een laagje topcoat, ze zijn geweldig!

Even een beetje opruimen, dit is mijn "everyday parfumbakje" dat op de kast in de woonkamer staan, hier staan mijn meest gebruikte geuren....zie je bekende parfums voorbij komen?

Ik moest even in het Kruidvat zijn en besloot op zoek te gaan naar de goedkoopste dagcreme met SPF, die ook nog redelijk goede ingrediënten had....dat viel niet mee, er was maar weinig keuze. Maar deze Olaz Essentials complet met SPF 15 kwam goed door de "test", binnenkort meer over deze cremes.

Als de lente begint heb ik vaak last van slapeloze nachten, ik moet altijd weer wennen aan zingende vogels heel vroeg in de ochtend en ik heb het snel te warm....eens kijken of deze Deep sleep producten van This Works een beetje kunnen helpen? Mijn kids zweren trouwens al jaren bij een lekkere "pillow spray"!

Mijn nieuwe favoriete CD, Girl van Pharrell Williams, waar ik trouwens al fan van ben sinds hij begon in N.E.R.D., mijn favorieten nummer is Hunter!

Vrijdag ging ik een dagje Amsterdam doen, dit was mijn outfit voor die dag, een zwarte kokerrok, vestje en hemdje van Zara, geweldige panty's van Wolford, mijn nieuwe Dolce & Gabanna schoenen en toch maar even een jasje van Boss.....mijn lipstick is Impassioned van Estée Lauder.

Ik ging o.a. op bezoek in de showroom van MaisonPR, waar ze een geweldig mooie Escada collectie hebben staan en hangen, ik was op slag verliefd op deze tas!

Daarna ging ik even op bezoek bij Glow PR, die ook weer van die prachtige spullen in hun showroom hadden liggen, ik heb mijn nieuwe zonnebril gevonden....op de foto rechts, van Oliver Peoples!

Tijdens een heerlijke high tea in het College hotel ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag mochten we geboeid luisteren naar zakenvrouw Annemarie van Gaal, die ons vertelde hoe haar carriere is verlopen en vertelde ze wat de voor-en nadelen zijn van een vrouw in een grotendeels door mannen gerunde zakenwereld. Het werd wel duidelijk dat een "womans touch" heel veel goeds kan doen, ze is echt een inspirerende vrouw!

Lief....ik kreeg mijn eigen lipsticks, het is de kleur Doutzen Nude....hebben Doutzen en ik toch iets gemeen! *wink*

Om vrouwen in Burkina Faso te steunen heeft L'Occitane een unieke Solidarity soap gemaakt. Hij kost maar EUR 2,00 en is te koop in de winkels en in de webshop, 100 % van de opbrengst gaat naar de vrouwen, een mooi initiatief! Het zeepje ruikt ook nog eens heel fijn, een ideaal cadeautje voor vriendinnen of vrouwelijke collega's!

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene). Deze aankomende week heb ik het best druk, maar ik probeer thuis ook een voorjaarsschoonmaak te houden, ik moet enorm veel op Marktplaats zetten (kinderkleding etc.) en er kan ook veel weg, moet ook gebeuren natuurlijk. Ik heb nog wel een dagje Amsterdam gepland...als afwisseling tussen het opruimen door! Keep you posted!
Deel dit artikel
Back to top