Nagel & Handen

Deborah Lippmann Break 4 love (Inez van Lamsweerde) & Stronger (Kelly Clarkson)

Nagellakmerk Deborah Lippmann werkt regelmatig samen met celebrities, zo hebben Lara Stone, Sarah Jessica Parker en Renee Zellwegger al een tijdje hun eigen nagellak. Onlangs introduceerde Deborah Lippmann twee nieuwe nagellakjes, één daarvan mede bedacht door de iconische Nederlandse fotografe Inez van Lamsweerde, hoe leuk is dat? Een nieuw glitterlakje is er ook, Kelly Clarkson heeft nu haar eigen "stronger" nagellak. Kijk je mee naar de swatches?

Deborah Lippmann Break 4 love, created with Inez van Lamsweerde (EUR 21,95) - op de verpakking staat een zelfportret van Inez, ik moest echt even kijken omdat ik dacht dat het Lady Gaga was op de foto. Maar het is dus Inez met een pruik!


De vrouwelijke "bubble gum pink" creme nagellak is speciaal gemaakt voor Inez, zij liet zich inspireren door de manicures van de vrouwen uit haar favoriete serie Mad Man. Het is een creme nagellak met een prachtige, glanzende finish!

Deborah Lippmann Break 4 love - twee laagjes voor een perfecte dekking, de kleur doet mij inderdaad denken aan een Hubba Bubba kauwgummetje, die ik al jaren niet meer geproefd heb overigens, zijn ze er eigenlijk nog wel?

Zangeres Kelly Clarkson kennen we natuurlijk allemaal van haar winst in de eerste editie van American Idol in 2002, sinds die tijd is zij echt een van de bekendste Amerikaanse zangeressen geworden. Haar vijfde album "Stronger" kwam in 2011 uit en dat is ook de naam van de exclusieve Deborah Lippmann nagellak.

Deborah Lippmann Stronger (EUR 21,95) - de nagellak wordt door Kelly omschreven als een juweeltje voor op de nagels, perfect voor op het podium omdat het licht mooi gevangen wordt. De kleur wordt omschreven als "tenacious vivacious violet" en is een glitternagellak, maar dat hadden jullie vast al gezien?

Stronger zit echt bomvol glitters in verschillende vormen en kleuren, ik zie grote en kleine 6 hoekige glitters in de kleuren blauw, lichtblauw, rood en goud. De basis is vrijwel transparant, al zie ik ook wel een klein vleugje blauw.

De glitterlakken van Deborah Lippmann zijn echt uniek, ik weet niet hoe ze het doet, maar de glitters zijn altijd prima dekkend en hechten goed aan de nagel en ook aan elkaar. Het lijkt simpel, maar ik weet inmiddels dat er heel veel merken proberen de lakjes te imiteren, maar daar zeker niet in slagen, het is toch het geheim van Deborah Lippmann. Op de foto draag ik twee laagjes, de dekking is eigenlijk prima, zorg er wel voor dat je de glitters even goed verspreidt als je ze hebt aangebracht, dat ziet er het mooiste uit!

Wil je nog meer swatches van Deborah Lippmann nagellak zien? Bekijk dan al de artikelen eens even terug op Beautyscene, het is zeker de moeite waard. Deborah Lippmann nagellak koop je bij De Bijenkorf en een aantal andere webshops in Nederland, de prijs van een nagellakje ligt rond de EUR 20,00...niet goedkoop, maar ik vind ze echt de moeite waard! 

Heb jij een lakje van Deborah Lippmann op jouw wishlist staan? En met wie mag Deborah Lippmann van jou wel een nagellakje maken in de toekomst? Ik denk aan Rihanna of aan Beyoncé!
Deel dit artikel
Back to top