Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 20 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


De zomercollectie van Kure Bazaar is mooi, de blauwe Queen is waanzinnig mooi en past perfect bij al mijn blauwe items! Met de Platinumen Gloss kun je mooie combinaties maken, deze week maar eens gaan uitproberen.

Hmm....een geurkaars met de geur van roze peperkorrels en iris, een zachte poederige geur met een beetje pit van Cire Trudon in samenwerking met Giambattista Valli, heerlijk! En ja, ik ben geurkaarsenverslaafd, ik geef het graag toe.

Zondag moest ik verplicht op bed blijven want er werd een lekker moederdag ontbijtje voor mij gemaakt met zelfgemaakte croissants, aardbeitjes, jus d'orange en natuurlijk een lief cadeautje van Sem

Daarna hebben we met de hele familie en de moeders geluncht bij Khotinsky in Dordrecht, zo'n leuk restaurant en ze hebben er heerlijke, zelfgemaakte kroketten, soepjes en salades. Echt een aanrader!

Foto's uit Como hebben jullie al genoeg gezien, wat was het heerlijk om wakker te worden met de zon die naar binnen scheen in mijn kamer, wat een uitzicht!

In Cernobbio zijn er prachtige, kleine winkeltjes, waaronder een schoenenzaakje met 30 % korting op veel merken....deze Jimmy Choos waren dan weer niet afgeprijsd, jammer!

Veel nagellakjes bij de interviews na afloop van de presentaties, ik heb de Transformations getest over mijn blauwe nagellak, ik was niet zo heel erg onder de indruk. Maar misschien komt dat nog?

Ik moet eerlijk zeggen dat MAC goed voor ons had gezorgd, de lunch was zalig en de Italiaanse obers waren vast op hun looks uitgezocht, er zaten best aardige tussen.

Onderweg naar huis nog even langs de winkeltjes op het vliegveld, niet veel bijzonders, maar wel deze grappige Nail Art Mania van Pupa, leuk om te zien. Ik heb niets meegenomen, behalve wat parmaham, parmezaanse kaas en kruiden. 

De terugreis ging lekker voorspoedig, mijn koffer zat bomvol en was 5 kilo zwaarder dan op de heenreis. Geen idee hoe dat nu weer komt? Al zat mijn laptop er nu wel in, samen met een dik boek van MAC en nog wat souvernirs.

Ja, deze bijvoorbeeld, twee mooie leren tassen die ik vond ik een klein winkeltje in Como. Natuurlijk geinspireerd op tassen van Celine en Hermes, maar gewoon merkloos, van prima kwaliteit en voor een mooie prijs. Goede koop dus!

De volgende dag even in de relaxmodus qua kleding, na 3 dagen hakken en chique outfits, ook weleens lekker! 

Ik was al fan van de Calendula toner van Kiehl's en nu ben ik ook nieuwsgierig naar de nieuwe Deep cleansing foamig face wash! En ja, ook Kiehl's heeft een micro-blur skin perfector, de eerste test was niet overtuigend, maar ik moet het nog iets langer en beter testen, ik kan wel wat blur gebruiken hoor....

Gezelligheid, nichtje Saskia was op bezoek, ze woont met haar ouders en broer alweer vijf jaar in Dallas, en we zien elkaar niet zo vaak. Gelukkig is er Facebook, What's app, Twitter en Instagram! Toch is live contact altijd het allerleukste, je kunt wel zien dat ze familie zijn!

Wow...de neongroene Eyes to Kill is behoorlijk fel, best apart voor Armani, de matte zwarte en blauwe passen beter bij het imago en voelen fijn en zacht aan, in de test dus maar!

Iedereen weet het, we moeten ons echt goed insmeren, ook in Nederland en ook als je even in het zonnetje zit in de tuin of op het terras, ik ben deze van L'Oreal Sublime sun aan het testen en vooral de bodyproducten zijn fijn. Ze ruiken lekker en geven de huid een mooie, fijne gouden shimmer! En ze beschermen goed met een SPF20, 30 of 50.
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! Volgende week ben ik op dinsdag weer bij Koffietijd, zijn er wat events en ga ik nog een dagje op en naar naar Parijs voor een interview met Deborah Lippmann, leuk!
Deel dit artikel
Back to top