Nagel & Handen

Beauty op vakantie - OPI Wipe-off nagellakremover wipes zonder aceton

De vakantie's zijn aangebroken, tijd om met zijn allen richting vakantiebestemming te vertrekken! Of die nu in Nederland is of ergens in een ver en zonnig buitenland, je kunt nooit alles van huis meenemen. De komende weken deel ik handige beauty producten met jullie die eigenlijk onmisbaar zijn als je op vakantie gaat. Vandaag een product waar ik persoonlijk dan weer heel blij van word, OPI nagellakremover wipes waarmee je nooit kunt knoeien!

Als ik langer op vakantie ga, ben ik altijd in dubio...neem ik nagellakremover van huis mee of niet? Ik heb het wel echt nodig, want na een paar dagen wil ik toch weer graag van nagellak wisselen. Maar ja, sinds ik een keer thuiskwam met een kapotte fles nagellakremover ben ik wel genezen, dat was geen pretje! Nagellakremover op mijn vakantiebestemming kopen is natuurlijk een optie, maar in sommige landen moet je best even zoeken naar een fijne, daar heb ik ook niet altijd zin in. Ik zocht dus iets handigs en dat heb ik nu gevonden, OPI heeft namelijk de Wipe-Off! nagellakremover wipes die je overal en altijd kunt meenemen. 

Het is een doekje, apart verpakt in een goede, afsluitbare verpakking dat gedrenkt is in een remover zonder aceton, zodat deze zacht is voor nagels en nagelriemen. Met een doekje kun je de nagellak van 10 vingers of 10 tenen afhalen, je bent direct weer klaar om opnieuw een kleurtje aan te brengen. De wipes hebben een frisse lavendelgeur, maar die ruik je maar heel licht, de doekjes stinken in elk geval echt niet!
De doekjes voelen licht vettig aan, daardoor moet je de nagellak wel even goed loswrijven, maar het lukt inderdaad prima om alle nagels schoon te maken. Was erna wel goed jouw handen, de eventuele achtergebleven kleur (in mijn geval rood) was je er dan heel makkelijk af, niet vergeten hoor, anders blijf je een rode gloed zien en dat is niet fijn.

Je koopt de wipes in een verpakking van 10 sachets voor EUR 9,95 of je koopt een sachet los voor EUR 1,25. Natuurlijk is het goedkoper om een grote fles nagellakremover te kopen, maar die neem je niet zo makkelijk mee. Kortom, zoek je een praktische oplossing, denk dan eens aan deze nagellakremover wipes van OPI. Voor verkooppunten kun je kijken op www.opi.nl

Neem jij nagellakremover mee op reis?

Deel dit artikel
Back to top