Nagel & Handen

Beauty op vakantie - Alessandro Striplac Mobile, ook gelnagellak onderweg

De vakantie's zijn aangebroken, tijd om met zijn allen richting vakantiebestemming te vertrekken! Of die nu in Nederland is of ergens in een ver en zonnig buitenland, je kunt nooit alles van huis meenemen. De komende weken deel ik handige beauty producten met jullie die eigenlijk onmisbaar zijn als je op vakantie gaat. Ben jij een fanatieke gellak gebruiker, dan zou je in principe geen nagellak mee hoeven te nemen, tenslotte blijft deze altijd behoorlijk lang zitten. Maar wat als je toch eens wilt switchen van kleur? Zo'n LED lamp is wel groot en kwetsbaar om mee te nemen. Alessandro heeft de oplossing : Striplac mobile, gellak on te go!


Alessandro Striplac kennen jullie misschien wel? Het is een gellak systeem van het Duitse merk dat o.a. verkocht wordt bij Parfumerie Douglas. Ik heb het zelf getest en ben vooral blij dat je de lak makkelijk en snel kunt verwijderen, je "stript" de nagellak van de nagels af.

Striplac Mobile is niet anders dan het normale systeem, maar je hebt in plaats van de grote LED lamp nu een heel kleintje, die je inderdaad gewoon in tas of koffer kunt doen. De LED lamp is oplaadbaar via stopcontact of eventueel via een USB poort.

Natuurlijk gebruik je wel de normale Striplac producten, na het schoonmaken van de nagels start je met de Peel-off UV/LED base & top coat, waarna je de lamp een minuutje gebruikt. Vervolgens breng je een van de Striplac kleuren aan en ga je zo verder, iedereen weet inmiddels wel hoe het werkt!

In het Striplac Mobile kitje zitten twee schoonmaakdoekjes, daarmee maak je de nagels vetvrij en haal je uiteindelijk het plakkerige laagje van de gelnagellak. Zoals je ziet zitten er in de doekjes alleen maar alcohol en wat parfum, je kunt als alternatief dus altijd een flesje alcohol halen bij een plaatselijke drogisterij.

De LED lamp is extreem plat, je buigt hem open en zet hem onderste boven neer, op die manier kun je alle vier de nagels in één keer belichten (noem je dat zo?), de duim moet even apart, maar dat is bij de grote lamp ook het geval. De lamp is ingeklapt niet kwetsbaar, al moet je er niet mee gaan gooien.

Dit is de inhoud van de Alessandro StripLac Mobile kit zoals je dit koopt bij de luxe parfumerie (o.a. dus Parfumerie Douglas), exclusief de rode Striplac, die moet je er dus nog bij kopen. Nog even op een rijtje wat er zo handig aan is:

  • de lamp is  via USB poort van laptop of computer op te laden
  • klein en compact, past in iedere handtas of koffer
  • werkt met elke Striplac kleur
  • droogtijd van 60 seconden, zoals altijd bij Striplac
De Alessandro StripLac Mobile kit is te koop voor EUR 84,95, niet echt goedkoop, maar als je altijd gelnagellak gebruikt is dit misschien toch wel de investering waard als je ook nog eens regelmatig op reis bent. Ik denk dan vooral aan de drukke zakenvrouwen onder mijn lezeressen!

Zou jij overwegen om dit mee te nemen?
?>
Deel dit artikel
Back to top