Reviews

Dior Addict It-lash & It-liner - review & swatches

Roze eyeliner, blauwe of paarse mascara of een combinatie van felle kleuren op je ogen, het kan allemaal met de nieuwe Dior Addict IT-lash en IT-liner. Je moet natuurlijk wel durven, maar inmiddels ben ik echt wel om en draag ik met veel plezier de blauwe mascara en eyeliner. Met roze heb ik iets meer moeite, maar ik weet ook dat het echt prachtig kan staan, ik heb alleen het idee dat de kleur mooier staat bij blauwe ogen. Kijk je even mee naar de review en swatches van de Dior Addict IT-liners en -lash?
\"\"
Dior brengt deze zomer 4 kleuren IT-line uit en ook 4, bijpassende, kleuren IT-lash, de nieuwste Dior mascara. Naast deze twee nieuwe producten zijn er ook nog vier Dior Addict mono IT-look oogschaduws (EUR 32,50) in trendy "pop" tinten. Maar natuurlijk kun je de liners en mascara ook prima combineren met een neutrale ooglook als je het anders iets teveel van het goede vindt.
\"\"
De nieuwe Dior Addict IT-lash (EUR 33,00) heeft een vrij grote borstel van elastomeer met korte stekeltjes en een bolletje aan het uiteinde. Met dat bolletje kun je de wimpers vanaf de aanzet kleuren en kun je ook gemakkelijk de kleine wimpertjes bereiken. De nieuwe formule geeft volgens Dior heel veel volume en maakt de wimpers langer, maar heeft ook een transparante gel basis waardoor de kleuren extra glanzend zijn. De mascara blijft goed zitten de hele dag, maar is ook weer simpel verwijderbaar met water en reiniger.
\"\"
Er zijn vier kleuren, waarvan alleen de zwarte IT-lash in het assortiment blijft, de kleuren IT-purple, IT-pink en IT-blue verdwijnen aan het einde van de zomer weer. Dat is best jammer, maar ik begrijp dat de kleuren vooral in de zomer gedragen zullen worden en wie weet zien we in de winter wel wat winterse kleuren bij Dior?
\"\"
Natuurlijk heb ik de IT-lash getest en ondanks dat ik onder de indruk ben van de pigmentatie, ben ik minder enthousiast over de formule en het borsteltje. Het borsteltje is vrij puntig en als je de mascara dichtbij de wimperaanzet aanbrengt, dan voelt dat niet heel erg fijn, het plastic is simpelweg wat te hard om prettig aan te brengen. Daarnaast separeert de borstel mijn wimpers echt niet mooi, de "stekeltjes" zitten te ver van elkaar af waardoor er eerder wimpers aan elkaar gaan kleven dan dat ze mooi separeren. Maar goed, ik heb dan ook bepaald geen ideale wimpers, misschien is het resultaat op langere wimpers wel enorm mooi! De formule is op zich wel fijn, blijft lang zitten, de glans en pigmentatie is mooi, maar ik merk niet echt een enorme volume- of lengte boost. 
\"\"
De Dior Addict IT-line (EUR 36,00) is een vloeibare eyeliner met een luchtig gel-textuur die prima gepigmenteerd is, snel droogt en elastisch is waardoor de eyeliner netjes blijft zitten omdat deze niet brokkelt. De verpakking is mooi, strak en modern, fijn dat het nu een vierkante verpakking is, dan blijft de eyeliner tenminste goed liggen! Het lange deel draai je van de verpakking af en daarin vind je het fijne penseeltje waarmee je de eyeliner aanbrengt. Het penseeltje is heel dun en vrij slap, een heel fijn lijntje aanbrengen gaat heel goed, maar wil je een wat dikkere lijn dan is een vaste hand wel noodzakelijk. De formule is vrij dik, dat heeft als voordeel dat de liner niet gaat vloeien en eigenlijk direct op zijn plaats blijft, het nadeel is wel dat je snel wat teveel op het kwastje opneemt, even goed afvegen voordat je de liner gaat aanbrengen.

\"\"
\"\"
v.l.n.r. Dior Addict IT-line blue, black & pink
\"\"
detail van Dior Addict IT-line IT-black
\"\"
Dior Addict IT-lash & IT-liner in IT-Black
\"\"
hier kun je goed zien hoe mooi de eyeliner glanst, dit is dus nadat de eyeliner helemaal droog is, ik vind de finish heel mooi
\"\"
Dior Addict IT-liner in IT-pink en IT-lash in IT black
\"\"
hier heb ik nog wat IT-pink mascara aangebracht op de onderste wimpers
\"\"
Dior Addict IT-lash in IT-purple, hier heb ik deze over een klein beetje zwarte IT-lash aangebracht, anders vind ik de kleur wat te flets. De kleur is mooi koel paars en past goed bij bruine of groene ogen.
\"\"
tijdens een bezoekje aan Dior bracht Wim Thompson de paarse IT-line aan in combinatie met de warme kleuren van het Dior Sundeck oogschaduwpalette uit de Transat collectie
\"\"
mijn favoriet : de IT-lash in IT-blue
\"\"
ook ex-stagiaire Vivianne werd voorzien van een Dior look met de mooie blauwe mascara en eyeliner, Wim combineerde de blauwe eyeliner met de zwarte, zo krijg je net wat meer diepte in de look. Door het zeer fijne kwastje kun je eigenlijk vrij makkelijk twee laagjes boven elkaar aanbrengen. Vind je het lastig om twee dunne streepjes aan te brengen? Breng de zwarte dan wat dikker aan, laat het goed drogen en breng dan een dun lijntje blauw over de zwarte aan, de dekking is namelijk prima.

\"\"

\"\"
Gisteren droeg ik deze ooglook, ik combineerde de blauwe & zwarte IT-line met drie kleuren uit het Urban Decay Naked 2 palette, toch wel één van mijn favoriete oogschaduwpalette's. Zoals je ziet bracht ik een heel dun zwart lijntje aan over de blauwe, zo spreken mijn ogen meer omdat ze wimperaanzet mooi donker is.
\"\"
Op mijn wangen heb ik Cheeky Bronze MSF van MAC, mijn foundation is de Armani Maestro compact foundation en op mijn lippen draag ik de Sheer lip color Sunlit Pink van Bobbi Brown.

De kleuren van de Dior Addcit IT-lash en IT-line zijn geweldig, lekker fris en hip, mooi dekkend en lang houdbaar. Ik ben persoonlijk niet gek op de formule van de IT-lash, maar dat komt vooral door mijn korte wimpers, een andere mascara doet het daarop veel beter. Zo draag ik op de onderste foto de Diorshow Iconic overcurl en dat is al veel beter. Natuurlijk kan ik hier overheen wel prima nog wat blauwe/paarse/roze mascara aanbrengen, die breng ik dan toch alleen maar aan de puntje aan. Kortom, zoek je een mooi gekleurde mascara, ga dan snel nog even bij Dior kijken, het staat namelijk wel heel fris en leuk, van die gekleurde puntjes! De eyeliners zijn een aanrader, maar je moet misschien wel even wennen aan het slappe kwastje, een vaste hand is zeker een pré! Misschien is het nog goed om te weten dat zowel de liners als mascara's niet waterproof zijn, ze blijven overigens wel de hele dag netjes zitten bij mij, zonder vlekjes of vegen, verwijderen gaat simpel met een normale make-upremover.
Je vindt de nieuwe Dior Addict mascara's, oogschaduws en liners nu o.a. bij De Bijenkorf, ICI Paris en Parfumerie Douglas.

Wat vind jij van de combinatie gekleurde eyeliner en gekleurde mascara? Heb jij inmiddels een mooie combinatie gevonden die je graag met ons deelt? Ik ben benieuwd!

 

Deel dit artikel
Back to top