Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 44 2014

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Als je mij op Twitter en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto's misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk je mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!


Verliefd op deze nieuwe, dierlijke, sexy en verslavende Tom Ford Patchouli Absolu! Vol met drie verschillende "soorten" patchouli en daardoor heel divers en toch altijd kruidig, groen en aards. De geur is heel langhoudend en vooral über sexy, als je patchouli fan bent en houdt van traditionele "jaren 70" patchouli geuren, dan zou je deze eens moeten gaan ruiken. Mijn exemplaar komt bij Parfuma vandaan, daar kun je deze online bestellen, in Nederland moet je richting De Bijenkorf in Amsterdam.

Veel eten in dit artikel, geen idee hoe dat zo komt...misschien had ik veel trek? Ja, dat ook, maar er kwamen ook lekkere dingen bij mij binnen en dat nodigt altijd uit tot veel foto's maken. Hier een foto van één van mijn favoriete ontbijtjes, avocado en gepocheerd ei....hebben jullie vast al vaker gezien?

Wat een prachtige taart werd er gebracht om de samenwerking van Spa en Natuurmonumenten bekend te maken, hij was ook nog eens heerlijk! Blijkbaar zijn taarten van De Ridder altijd zo lekker, ik ga snel eens op onderzoek uit. Wil je meer weten over de samenwerking, ga dan naar www.geefdenatuurdoor.nl, heel belangrijk natuurlijk!

Wat een mooie spulletjes kreeg ik binnen van Guerlain! Binnenkort een review!

Jullie hebben de review van het Clinique Smart custom-repair serum misschien al wel gelezen? Het is een mooi serum, al vind ik de claims een tikje overdreven en ongeloofwaardig. Zonde, want eigenlijk heeft dit product die claims niet nodig, het is gewoon goed.

Bij de finale van HNTM trad Waylon op, ik ben geen superfan, maar vind het wel een fijn nummer en hij is ook nog eens erg aardig (we zaten samen met hem bij de visagist), dat is altijd goed natuurlijk.


Ik hou altijd van de campagnebeelden van Essie, vooral omdat ze vaak mooie schoenen gebruiken, ook bij de kerstcollectie die eraan komt. Nog even geduld, waarschijnlijk zullen de lakjes pas in december te koop zijn.

Opeens was het koud en mistig buiten en had ik trek in een boterham met extra dikke, extra pure hagelslag en een latte, herkenbaar? Zo lekker!

Mijn nieuwe liefdes tijdens herfstachtige dagen : Burberry Oxblood lipstick en mijn By Malene Birger vest....

Ook bij ons in de tuin is de herfst nu echt begonnen, wat een grote inktzwammen staan er in de tuin! 

Zo'n zalige set van Jo Malone, de eerste keer dat ze een setje Cologne Intense verkopen en dat is goed nieuws, de geuren zijn wat zwaarder van geur en langer houdbaar dan de andere colognes van Jo Malone. Ik combineer vaak een intense met een normale, dan heb je het beste van beide werelden!

Een afspraak bij Le Pain Quotidien is altijd lekker, ik had er een meeting met Nike die bezig is met een leuk project, over een tijdje hoor je er meer over. Daarna ging ik door naar De Bijenkorf, waar ik ook weer een meeting had, gelukkig zat alles mee en was ik een keer helemaal volgens planning op tijd weer thuis....altijd fijn als je een vrije parkeerplaats vind in Amsterdam!

Nieuw binnen, de Urban Decay Basics 2, iets koeler getint maar nog steeds met 6 mooie, rustige matte oogschaduws, de review komt er snel aan...

Sneeuwvlokjes.....is het al kerst? Bij Dior wel, wat ziet de highlighter er mooi ui!

Vrijdag ging ik weer eens naar de Velthuis Kliniek voor een peeling, de volgende twee staan ook alweer gepland, even een paar achter elkaar om de huid een goede boost te geven. Meer informatie over de peelings kun je vinden in deze artikelen.

Naast beauty producten komen er ook steeds vaker lekkere snacks binnen....dat kan gevaarlijk zijn natuurlijk, want je moet ze ook allemaal opeten (nou ja, dat moet niet natuurlijk). Maar soms is dat helemaal niet zo erg, zeker niet als de snacks verantwoord zijn zoals deze van Bites we love


Last but not least, heeft Bo mij deze week zo gek gekregen om een video voor haar game You Tube kanaal op te nemen, ik moest een horror spel spelen speciaal voor Halloween.....hoe vinden jullie dat ik het deed?

 
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, volg mij dan op Twitter (@mrsbeautyscene) of Instagram (@mrsbeautyscene)! Maandag begint voor mij al heel erg goed, als ik word opgehaald door een chauffeur om richting station te gaan, ik ga twee dagen met Lancôme naar Parijs! Daar heb ik enorm veel zin in, het programma is heel interessant en fijn. Nu twijfel ik alleen of ik een fotoverslag moet maken of misschien ook een korte vlog? Het kan ook allebei natuurlijk, dan verdeel ik het, wat vinden jullie het leukste?
Deel dit artikel
Back to top