Blogs & Editorial

Plog van 1 & 2 januari 2015

De eerste plog van 2015 is een feit, wat een rare dagen hebben we achter de rug! Eerst midden in de week een zondag, daarna een gekke vrijdag die leek op een zaterdag en vandaag begint het weekend gewoon weer opnieuw. Ik klaag niet, maar de normale routine is wel een beetje zoek. Kijk je mee wat ik deed op 1 en 2 januari 2015?

Morning! Even met zijn drietjes op pad naar de oma's om gelukkig nieuwjaar te wensen, Bo lag nog op bed en wij zijn ook weer snel naar huis gegaan omdat Marco ziek was. Maar ja, het hoort er natuurlijk wel bij.

En wat doen je dan op zo'n eerste dag van het jaar? Sale shoppen bij Selfridges.....ik kreeg 10 % korting, dat scheelt toch weer GBP 17,10 en dus kon ik de producten gratis laten verzenden....nou ja, zoiets dan! En aangezien ik toch wel erg nieuwsgierig was naar de vernieuwde foundation van Tom Ford en de Filmstar Bronze & glow van Charlotte Tilbury.

Ik had toch al een blauwe tas? Nu heb ik er (bijna) twee....deze is onderweg! En nee, dat is zeker niet overdreven, ik hou van blauw en vind het vooral een kleur die goed past bij een meer casual outfit. Inmiddels heb ik ook leuke schoenen die erbij passen, dus nee...niet too much.

Wat een prachtige zonsondergang! 1 januari 2015 was helemaal een fijne dag, zo mag het de rest van de winter wel blijven, liefst nog een paar graadjes kouder zodat we ook nog even kunnen schaatsen.

Morning!! Op 2 januari 2015 dronk ik natuurlijk mijn geliefde latte, dit keer gemaakt met de Philips opschuimer, die maakt toch echt wel het beste schuim. Ik vind het alleen altijd zo lastig dat ik de opschuimer weer moet afwassen na gebruik, maar ja zoveel moeite is het ook weer niet.

Na de melk dan nog koffie erin, dit keer van Illy en die smaakt ook heel fijn!

Ik had zin in een ei, eigenlijk wilde ik er zalm onderdoen, maar dat combineert niet zo lekker met mijn donkerbruine boterham....vind ik dan.

Even handdoeken opvouwen, Azraël kijkt toe vanaf het bed, eigenlijk mag hij daar helemaal niet liggen.....

Mijn geurtjes van vandaag, Jo Malone Iris & White Musk gecombineerd met Orange Blossom, zo'n perfecte combinatie! Ik baal wel een beetje dat Iris & White Musk uit de collectie is, gelukkig zit er nog wel genoeg in, toch maar een beetje zuinig doen.

What's in my bag? Toilettasje, autosleutel, huissleutel, portemonnee en natuurlijk een zonnebril want de zon scheen! Ik zie er zelfs twee liggen, jullie ook?

Even Sem droppen bij de MacDonalds, daar meeten mijn broer en ik vaker als we de kids aan elkaar willen afgeven...dat doen we regelmatig als we ze zat zijn...haha, nee hoor! Broer en schoonzus namen Sem mee naar oma, ze gingen daar spelen in de binnenspeeltuin!

Maar natuurlijk ging kleine broer ook mee, dat is toch wel de stoerste van het hele stel!

Stom....tol betalen voor een idioot korte tunnel, dat kan alleen in de Hoeksche Waard, inmiddels zijn we eraan gewend, maar als je al het geld dat ik eraan kwijt ben bij elkaar optelt dan heb je vast een hele mooie tas....

Even boodschappen doen en mij verbazen over de enorme keuze in chocolade, je weet dus echt niet meer wat je zou moeten kiezen als je trek hebt in chocolade.

Ik hou van donkere chocolade, nu heb ik de versie met 99 % cacao meegenomen, wist je dat cacao boordevol anti-oxidanten zit? eigenlijk is het een soort medicijn.....neem dan wel de versie met het hoogste percentage cacao en overdrijf niet met de hoeveelheid die je eet....maar dat is altijd beter.

Vandaag droeg ik een stoere zwarte outfit met een zwarte jeans, enkellaarsjes en een leren Goosecraft jasje, mijn kanten top is van Zara en mijn mooie, rode lipstick is Salon Rouge van MAC.

OK, voor de zoveelste keer heeft Albert Heijn zijn salade met Marokkanse kip en couscous verandert en dit keer is het helemaal geen verbetering. De dressing smaakt zurig en niet lekker en de plakkerige, harde stukjes gedroogde abrikoos zijn echt niet lekker erin....jammer hoor!

Tja, het is heus te eten, maar lekker is anders en nu ben ik weer een favoriete salade kwijt....dan maar zelf maken!

Sem kan wel wat nieuwe sweatshirts gebruiken, bij River Island hebben ze hele leuke altijd en ze zijn ook van dat lekkere, vrij dunne materiaal. Ze zijn ook behoorlijk betaalbaar en blijven heel mooi in de was, ik hou ervan en Sem ook! 

Ik zit sinds dit jaar in de jury van de Beauty Astir Awards, een prijs die wordt uitgereikt aan het beste, fijnste of mooiste beautyproduct in verschillende categoriëen. De jury bestaat uit leden van BeautypersNL, dit zijn 40 leden die allemaal werken als beautyjournalist of beauty editor, leuk en eervol om er deel van uit te maken.

Carrot Cake!

En Thaise gele curry....ik vind die toch minder lekker dan de groene variant om eerlijk te zijn.

Weer even op pad om Sem en neefje op te halen bij oma, neefje blijft namelijk bij grote neef Sem logeren, dat vind hij altijd zo leuk.

Kom ik daar, is er nog niemand en zitten ze gewoon nog in de speeltuin. Gelukkig was Cookie er wel, de kat van mijn moeder en een dochter van Yoshi en zusje van Asraël, it's all in the family.

Mijn moeder woont gezellig langs de jachthaven, er is altijd wat te doen en ze heeft lieve eenden die graag bij haar komen eten....

Bo had zelf gekookt voor zichzelf en vriendje, pasta carbonara voor de verandering, haha!

De mannen spelen nog even met Lego, maar eigenlijk was neefje Evan echt op van de hele dag spelen in de speeltuin, hij is dan ook nog "maar" 5 jaar.

Sem demonstreert nog even zijn drone en Yoshi vindt het heel erg interessant.

En toen was er een helicoptercrash.....best knap hoe hij zo in de touwtjes van de lamellen is terecht gekomen?

Het is al laat, maar ik heb de carrot cake toch nog even gemaakt, kan hij goed afkoelen en dan kan morgen de icing erop, ben benieuwd hoe hij gaat smaken! ik laat het jullie weten.

 

Dank je wel voor het kijken, hopelijk vinden jullie het weer leuk om te zien! Volgende week zeker nog een plog, maar wanneer....dat blijft even een verrassing! 

Deel dit artikel
Back to top