Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 10 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Shopping time! Ik was op zoek naar wat leuke tops en misschien ook nog wel iets anders. Dit was mijn shopping outfit, broek van Frame Denim, top & jas van Zara (oude collectie), schoenen van Buberry en tas van Proenza Schouler.

Stipjes zijn in en dit shirtje is best leuk, maar een beetje overpriced voor een simpel grijs t-shirtje...I'll pass!

Oh, daar was ik niet helemaal naar op zoek, maar deze leren broek van DNA zit wel erg lekker en ik wilde er al zolang één....toch maar gekocht dus!

Linnen short van Filippa K. is leuk, maar de kleur saai en het stippeltjes blousje van Hugo is leuk, maar een tikje saai....ik twijfel nog, laten hangen dus! Gelukkig kocht ik wel een boxy top van Hugo Boss en een trui met Bretons streepje van Filippa K.

Kijk dan, een Chanel look a like rugzakje, een stuk beter te betalen al is het natuurlijk niet echt Chanel, wel leuk bedacht!

Vinden wij stom, in het ene filiaal van Albert Heijn verdwijnt deze Arizona uit het assortiment en bij het andere komt het er juist bij, snap jij het?

's avonds aten we Pasta Putana naar recept van Jamie Oliver, met verse tonijn die nog even uit elkaar moest vallen....lekker trouwens!

Kijk eens van een mooie balayage mijn kapper heeft gemaakt bij schoonzusje, echt heel fraai! Ik heb volgende week een afspraak en Bo ook, Bo gaat er ook voor geloof ik!

Emo past op mijn schoenen? Geen idee waarom hij het doet, maar hij ligt altijd graag half op mijn schoenen als ik ze uittrek, rare kat!

Zondags ontbijtje, toast met zalm, avocado en gepocheerd ei, lekker!

's avonds zijn we gaan eten bij Ono in Rotterdam, volgens velen met de beste sushi van Rotterdam en het moet gezegd worden, het was heel lekker! 

Hmm....zalm sashimi van Sem, daar is hij echt gek op en ik ook...heeft het niet van een vreemde!

En ze hebben er lekkere Bento boxen....dit is de seafood variant, echt zalig!

Bo had vriendje Ward meegenomen, gezellig hoor! 

Dit is een zalige nieuwe geur van Elie Saab, de Resort collectiion 2015, heerlijk fris en zomers, aanrader mede door de prachtige verpakking!

En dit is dus mijn truitje in Breton Streepje! Ik was er al een tijdje naar op zoek, maar ik wilde niet zo'n dikke/warme trui, juist omdat ik dit echt een zomers truitje vind, deze is lekker dun!

De roze voetjes van Asrael zijn zo lief!

"speciale brood"?

Lunch met Huttenkase, tonijn en een restje Cavolo nero van de dag ervoor...lekker hoor!

In april krijgt Givenchy nieuwe lipsticks, Le Rouge a porter, een lichtere variant van hun klassieke Le Rouge en ik kreeg een persoonlijke lipstick, lief hoor!

Nog een lunch, een quinoa salade met Marokkanse kip, komkommer, munt, paprika, lente ui, amandel en granaatappel, makkelijk klaar te maken en een paar dagen houdbaar in de koelkast.

Deze beauties liggen alweer even bij mij om gereviewd te worden, maar ik kom er niet toe...de Abeille Royale lijn is een mooie anti-aging lijn die gemaakt is op basis van honing en royal jelly, ik heb ze nu vooraan gezet in mijn "te testen stash" binnenkort dus meer hierover!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's! Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top