Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 22 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Afgelopen zaterdag ging ik naar de Dutch You Tube Gathering om Sem op te halen en natuurlijk ook even om te kijken hoe Bo & Roy hun fans daar ontmoeten!

Maar eerst even boodschappen doen, ik ging naar de Albert Heijn XL in Utrecht en daar hadden ze waanzinnig lekkere sushi....ik kon niet kiezen! 

De ingang....bleek dat ik helemaal aan de andere kant van het gebouw moest zijn voor de VIP ingang.....nou ja, dat was een heel stuk wandelen!

Lief, zelf Sem moet af en toe op de foto met fans!

En voor Bo & Roy stonden heel wat kijkers/fans in de rij, sommige meer dan 1,5 uur! Wat een gekkenhuis was het daar, gelukkig vond iedereen het volgens mij wel heel leuk!

De lunch was er bij Sem en mij ingeschoten, dan maar op de terugweg even naar Van der Valk in Houten, lekker!

En natuurlijk keken we 's avonds naar het Songfestival, ik had het aardig goed voorspeld! En de sushi was echt geweldig lekker!

Dit vind ik een superleuk jurkje, dat ook als vest/jasje gedragen kan worden, maar denken jullie niet dat het iets teveel "badjas" is?

Zo lief van Mona, na mijn berichtje over de zalige Verwenyoghurt kreeg ik nu meer potten toegestuurd, iedereen vond het hier zo lekker, de eerste pot was leeg voordat ik het maar had kunnen proeven! 

Op advies van Elke Willemen van MAC toch maar eens mijn blending brush erbij gepakt om mijn lipstick te vervagen, heel mooi zo!

Vintage MAC, wie kent de Heatherette collectie nog? Met die vreselijke Fleshpot lipstick.....

Even relaxen dacht Emo <3

Wat een geweldig mooie bronzer van Hourglass kwam er binnen, maar ook naar de creme oogschaduws van Charlotte Tilbury ben ik heel nieuwsgierig!

Bij de presentatie van woensdag werd er een nieuw haarverzorgingsmerk geintroduceerd, het komt pas in september in de winkels, is zeer betaalbaar en bevat natuurlijke ingrediënten. Leuk!

OMG....dit is de nieuwe trend op wimpergebied???? Wat vinden jullie ervan?

WC #selfie

Gespot bij Kruidvat, Aapri gezichtsscrub! Dit merk had vroeger ook een soortgelijke scrub (niet exact hetzelfde trouwens) en dat was echt mijn allereerste die ik ooit gebruikte, back in 1985! 

Op naar Berlijn, ik heb gevlogd, die zien jullie vanmiddag!

Wat een leuke gradient mok bij Starbucks!

's avonds was er een mooi event van Restylane in de Elizabethkirche in Berlijn, natuurlijk moest ik ook wel een beetje in stijl er naartoe, de host van de avond was namelijk actrice Sharon Stone

En daar is ze! Wat is ze mooi, elegant, vriendelijk, grappig en slim, iedereen was onder de indruk! 

Even een beetje spelen in de photobooth, dat is altijd leuk! Ik miste alleen de windmachine....;-)

Even knuffelen met de Berlijnse Beer bij het hotel, we gingen helaas alweer heel vroeg weg en ik heb dan ook niets van Berlijn kunnen zien deze keer, jammer!

Liefde op het eerste gezicht, dit prachtige palette van By Terry is te gek volgens mij en de Tea to Tan is een watertje dat de huid tijdelijk een mooie bruine tint geeft en zalig ruikt!

Even een shoutout naar Revitalash, dat ik nog steeds gebruik en dat nog steeds zorgt voor waanzinnig mooie, volle, gekrulde en lange wimpers. Ik krijg bijna dagelijks de vraag of ik wimperextensions heb of fake wimpers draag, maar dat is echt niet zo, ik heb alleen een goede mascara nodig en ben klaar. Geloof me, het werkt echt!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top