Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van oktober 2015

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

Charlotte Tilbury The Matte Lipstick Wardrobe GBP 220,00 - wat een mooi cadeau voor onder de kerstboom, alle matte lipsticks van Charlotte! Er is ook een "wardrobe" met glanzende kleuren als je dat fijner vindt.

Charlotte Tilbury The gift of Red Carpet Skin Travel Kit GBP 59,00 - zo'n kit met reisverpakkingen is heel handig om mee te nemen, maar ik vind het ook ideaal om zo producten uit te proberen.

Maison Martin Margiela Lipstick on eau de toilette GBP 80,00 - deze nieuwe Margiela geur kwam ik tegen tijdens het online shoppen en die komt direct op mijn lijstje, alleen al door de naam. Zou deze ook naar lipstick ruiken? Frederic Malle heeft trouwens ook een parfum die naar lipsticks ruikt.

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Glow palette $ 34,00 - is het al 27 oktober? Dan is dit leuke palette van Becca met 3 mooie highlighters te koop bij Sephora.com, mis het niet!

Deborah Lippmann Gel Lab Pro EUR 42,00 - ik was al fan van de "oude" gel lab en nu de formule is verbeterd wil ik die zeker ook proberen, altijd handig om een goede base-en topcoat in huis te hebben.

Nurse Jamie Beauty Bear Age delay pillow EUR 55,00 - ik word over het algemeen niet vaak wakker met "slaapkreukels", maar ik ben wel benieuwd naar dit speciale anti-ageing kussen dat door de vorm zorgt dat de huid en spieren een betere ondersteuning hebben. De hoes van satijn neemt ook minder vocht en vet op, waardoor de huid in betere conditie blijft.

Fornasetti Ortensia Rose, Iris and Orange Blossom scented candle EUR 140,00 - eigenlijk zijn de kaarsen van Fornasetti echt te duur,maar ze zijn zo mooi en volgens mij ruikt deze erg fijn.

Artis Brush Oval 8 brush EUR 58,00 - ik gebruik deze ovalen brushes steeds vaker, ik heb er nl. 3 van MAC en eigenlijk bevallen ze me prima, ik zou dus best een grotere willen om foundation mooi te blenden.

Sunday Riley Blue Moon Tranquility Cleansing Balm GBP 46,00 - in New York maakte ik kennis met Sunday Riley en ondanks dat ik niets gekocht heb, wil ik zeker wat van dit mooie skincare merk testen. Deze nieuwe balm is blauw van kleur en bevat veel goede oliën die de huid schoonmaken, ik ben benieuwd.

Laura Mercier Matte-to-metal holiday caviar sticks GBP 39,00 - inmiddels gebruik ik ze bijna iedere dag deze fijne sticks die fungeren als kohlpotlood, eyeliner of basis voor oogschaduw. Ik neem aan dat deze set ook bij Skins verkocht gaat worden, maar die informatie heb ik nog niet gekregen.

Origins Incredible spreadable smoothing salt body scrub GBP 25,00 - ik zie allemaal leuke nieuwe Origins producten voorbij komen, zoals deze lekkere bodyscrub. Zullen deze producten ook naar Nederland komen? Ik hoop het wel!

Jo Malone Roasted Chestnut scented candle GBP 120,00 - vorig jaar kocht ik de grote kerstkaars van Jo Malone en eigenlijk wil ik dat dit jaar weer doen....ziet er zo mooi uit! Maar ik ga hem toch zelf even besnuffelen denk ik, misschien vind ik hem helemaal niet lekker?

Bvlgari Eau Parfumée au Thé blanc Showergel EUR 33,00 - vorige week bij Badhotel Bruin douchte ik iedere dag met deze zalige, frisse showergel en ik vond hem heerlijk! Gelukkig is de showergel gewoon in een grote fles te koop, nu nog twijfelen of ik deze kies of toch de variant met groene of rode thee? Van die laatste heb ik ook een parfum nl en die is ook erg lekker.

 

Van mijn vorige beauty wishlist heb ik eigenlijk best heel wat producten binnen inmiddels, zoals de Charlotte Tilbury foundation, de ghd platinum style en de showergel van Philosophy. De kaars van Jo Malone was telkens uitverkocht als ik die wilde bestellen en ik heb ook de concealer van Bobbi Brown nog niet gekocht omdat ik momenteel een fijne van Laura Mercier aan het testen ben.

 

Wat staat er op jouw beautywishlist? Nog iets leuks gespot de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top