Nieuws

Urban Decay opent in Rotterdam, ga met mij mee en krijg een Naked Basics palette

Goed nieuws voor de Rotterdamse fans van Urban Decay! Op 12 november 2015 opent om 9:30 uur de Urban Decay shop-in-shop in ICI Paris XL aan de Lijnbaan en daar moet je zeker bij zijn! Misschien ken je het al van de vorige openingen, de eerste 50 klanten die iets van Urban Decay kopen krijgen een gratis Urban Decay Naked Basics palette. Wie wil dat nu niet? Jij vast ook, maar het is meestal enorm druk en de kans is dus klein dat je bij de eerste 50 klanten hoort. Daarom kun je veel beter rustig met mij meegaan, iets later op de ochtend!

een deel van mijn Urban Decay stash, ik heb heel wat bij elkaar verzameld in de afgelopen jaren!

 

Sinds deze zomer is Urban Decay eindelijk week in Nederland te koop, momenteel zijn er shop-in-shops in Amsterdam en Den Haag en daar komt over 2 weken Rotterdam dus bij, wat fijn! Woon je daar nu niet in de buurt, dan kun je de producten gelukkig ook online kopen in de online shop van Urban Decay.

Maar het is natuurlijk wel leuk om de producten lekker zelf uit te testen, zo kun je heel goed zien welke producten en kleuren er goed bij je passen. In de Urban Decay shop-in-shop staan ook experts die je hiermee kunnen helpen, zij weten alles van de producten. Goed, tijd voor de opening van Urban Decay Rotterdam, ga je met mij mee?

Ik neem je mee!

 

Op 12 november 2015 ben ik ook in de nieuwe Urban Decay shop-in-shop in ICI Paris XL Lijnbaan Rotterdam, waarschijnlijk zo rond een uurtje of 11 (de exacte tijd wordt later bepaald). Dat is na de grote drukte rondom de opening, want de winkel gaat om 9:30 uur open en dan krijgen de eerste 50 Urban Decay klanten ook een gratis Urban Decay Naked Basics palette. Maar dat kan nogal druk en chaotisch zijn....daarom kun je bij mij ook kans maken op zo'n mooi, gratis palette!

Kom jij met mij naar de opening en koop jij een product van Urban Decay (maakt niet uit welk product)? Dan krijg jij ook zo'n palette, helemaal gratis en voor niets, terwijl je er niet voor in de rij moet staan! Dat is toch veel leuker? Naast een gratis palette krijg je ook nog een uitgebreid advies & uitleg over het merk in de winkel en kun je mij eventueel naar mijn favorieten vragen, ik ben er ook bij! Ik kan maar vijf mensen meenemen, de plaatsen zijn dus gelimiteerd!

 

Zorg dus dat je een vrije ochtend hebt en laat hieronder een comment achter waarom je graag met mij mee wilt gaan naar de opening van de Urban Decay shop-in-shop op 12 november 2015! Ik kies 5 winnaars uit voor 12 november 2015 die een mailtje van mij krijgen met alle informatie, succes allemaal en misschien zie ik je wel op 12 november!

Deel dit artikel
Back to top