Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 44 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!

Lush stuurde een mega pakket op, dat wordt weer lekkere genieten in bad! Al geef ik deze Snow Fairy shower gel altijd weg aan iemand die zo'n zoete douchegel wat meer kan waarderen!

Zaterdag voelde ik me al niet helemaal fit, dus trok ik een comfortabele outfit aan, zwart jurkje, sneakers en vest....

De contour stick van Burberry is echt fijn en geeft binnen een paar tellen een prima resultaat! 

Een pompoen hoort er wel bij deze dagen....nu nog uitsnijden!

Alweer een paar dagen in de test, de Skin Caviar Concealer & foundation SPF 15, de review komt er aan

Zondag was ik echt ziek, net zoals maandag, al ging het in de middag weer een beetje beter, dinsdag kon ik weer in de make-up om te werken....

Maar inmiddels was Bo goed ziek geworden, van zieke naar verpleegster dus....daar ben je moeder voor!

Nog meer Allthesegamez beanies besteld, iedereen in de familie wil er één en natuurlijk zijn "bananen bae" haha, dat begrijp je alleen als je de video's van Bo & roy bekijkt

Nieuwe Nespresso's zijn binnen, nog steeds is Volluto mijn favoriete, maar Linizio lungo is ook fijn in de ochtend. De nieuwe Milano leek mij ook wel eens lekker om te proberen, nog niet gedaan overigens.

De adventskalender van Charlotte Tilbury was te bestellen, maar bleek dus 195 euro te kosten. Daar zitten dan wel een paar full size producten in (4 geloof ik) en de andere producten zijn samples/travel sizes....zal ik het doen of niet?

Sparen jullie ook voor de messen bij Albert Heijn? Ik ben niet zo'n spaarder, maar aangezien ik de zegeltjes toch krijg als ik boodschappen doe heb ik er maar een mes van bij elkaar gespaard. Ik heb gewoon een heel messenblok vol, maar sommige messen zijn best al wat ouder, die ga ik vervangen. Het is in ieder geval goed scherp.

Hier werk ik dus, mijn iMac omringd door make-upjes...

Nice, bij Babassu kun je nu deze fijne fluide met vitamine A kopen van Natura Bissé, voelt zalig en licht aan en is ook heel geschikt voor mannen. 

Je hebt het vast gezien, Ariana Grande is de nieuwe MAC Viva Glam spokesperson en dat maakte ze bekend op Periscope...gebruiken jullie dat weleens?

Mijn make-up producten van woensdag, eindelijk weer het Tom Ford quad uit de kast gehaald, dit is Cognac Sable

Voor ik na Colinda (kapper) ging maakte ik nog even een ontbijtje voor Bo

Het was echt heel hard nodig, ik word nl. behoorlijk grijs....is dat wat?

Colinda werkt nu ook met Olaplex, een systeem dat het haar tijdens het kleuren/oplichten veel gezonder houdt doordat het de zwavelverbindingen in het haar hersteld. Ik heb het al eerder gebruikt toen ik bij Salon B was om mijn haar door Marriët te laten kleuren, kijk even hier voor meer informatie.

Ik zit altijd lekker lang in de stoel bij Colinda, maar dat vind ik niet erg, het is altijd gezellig! Colinda heeft een salon aan huis, meer informatie vind je op haar Facebook pagina die je hier vindt. Ze werkt alleen op afspraak en haar agenda zit behoorlijk vol met vaste klanten, maar je kunt haar altijd een berichtje sturen natuurlijk. Ik kan ze je echt enorm aanraden!

Dat dus, een mooie koele blond tint die bij de aanzet wat matter is, weg met die grijze haren, haha

Tijdens het haren kleuren kletsen we wat over kleding en gingen we op zoek naar mooie vesten, via Stylemyday kwam ik terecht bij de Kyro by Kim vesten en die wil ik nu hebben....wat ben ik toch erg!

De volgende ochtend ontbijt ik met speltcrackers, Leerdammer kaas, tomaatjes en zaanse mosterd en met Dior....

Mooie lipsticks van MAC uit de Magic of the Night collectie, Dark side is geweldig, een mooie granaatappel tint met een goede, vrij matte dekking.

Maar Shaft of Gold, de In Extra Dimension Skin Finish is ook geweldig, wel vrij warm trouwens en vooral heel geschikt als bronzer.

Snapchat heeft af en toe heel gekke filters, zoals deze die je huid perfect maakt, je ogen groter en gezichtscontouren smaller.....crazy!

Donderdag haalde ik Sem van school omdat hij zijn OV even kwijt was (alweer gevonden) en toen we thuiskwamen zagen we twee uilen in onze boom zitten, zie je ze? 

Het waren twee Ransuilen die lekker dicht naast elkaar zaten en ons aandachtig bekeken, ik hoop zo dat ze in de buurt blijven! Denk het trouwens wel, want ik hoor al maanden regelmatig uilen in de nacht roepen naar elkaar, dat vind ik echt te gek!

Geen kale salade, maar Kale Salad, ofwel salade van boerenkoool, helemaal hip in New York maar ook gewoon te maken in Nederland met de lekkere Cavalo Nero

Sem moest Latijn leren en dat doet hij dus op zijn telefoon, want een Latijn boek is er niet. Veel van zijn boeken staan momenteel online en dat is soms best even lastig. Of toch weer niet? Anyway, het leren ging goed want hij denkt dat hij een 10 heeft voor zijn overhoring...en ik leer inmiddels ook wat Latijn.

Dit vind ik extreem sympathiek van Bvlgari, ik vertelde in mijn beauty wishlist dat ik zo'n fan was geworden van de Eau Parfumés au thé blanc shower gel en nu stuurde ze mij deze op! Heel erg bedankt, hij is absoluut zalig <3

Deze week werd ik ook iedere dag verrast met een mega doos, met daarin heel veel producten van een nieuw merk Treets traditions. Ik weet er nog niet zoveel van, maar het ruikt allemaal prima!

Collistar heeft ook een droogshampoo, twee verschillende soorten zelfs en ik ben benieuwd of de zeezoutscrub voor het haar fijn is. Dit zou ideaal moet zijn voor een lastige hoofdhuid.

Lancôme kerstmis!

De Face Contouring kwast van Armani is extreem zacht en fluffy, zalig! Je koopt hem gewoon apart, zit (helaas) niet bij het Luxe is More palette....

Makeup van gisteren met de Chanel Rouge Noir illusion d'ombre, crayon kohl en mascara. En natuurlijk de Shaft of Gold van MAC, ik draag nog niets op mijn lippen geloof ik....

Maar ik kleedde me wel om....

Wat een cuties zijn deze cadeauverpakkingen van Philosophy, leuk als je die krijgt bij je aankopen de komende tijd!

 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top