Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes - week 47 2015

Iedere zaterdag geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Beautyscene. Je ziet er welke nieuwe producten bij mij zijn binnen gekomen, er komen persoonlijke foto's en filmpjes voorbij maar ik laat je ook zien wat ik die week gedaan heb voor Beautyscene. Het zijn vooral foto's die je niet eerder hebt gezien in de photo diaries, kijk daarom gezellig mee naar de foto's van de afgelopen week, met een combinatie van foto's van thuis en onderweg!
Zaterdag ging ik even langs oma, ik had verse tomatensoep, harde broodjes en zalm meegenomen, lekker! 
 
Deze kwasten zijn zo briljant.....zo zacht en prachtig, ik durf ze amper te gebruiken omdat ik ze eigenlijk liefst zo mooi wit wil houden! Gelukkig kun je de kwasten wassen met scheerschuim om daarvoor te zorgen, wist je dat?
 
Shoplog opgenomen, heb je de video gezien?
 
Haha...Emo kijkt een beetje bozig, zijn plaats op Sem's bed is ingenomen door tante Yoshi en neef Asrael
 
Pizza maken, maar welke meel is nu het lekkerst? We gingen voor de La Tua Farina met gist, inderdaad wel lekker! 
 
Nog altijd superleuk, deze compilatie van Instagram foto's! Het wordt tijd voor een nieuwe, de kids zijn hier nog zoveel jonger.
 
Wat word ik blij van de Holiday Gift Giving collectie van Bobbi Brown, die komt snel voorbij....
 
Mijn eigen, personalized, flacon Dior Gris Montaigne, wat een wonderschone, cleane geur die helemaal Dior is! Binnenkort een review, wat ben ik er blij mee.
 
Kennen jullie deze dingen? We hebben er nu ook 1, best grappig! Ik kan er ook best mee overweg inmiddels, maar wanneer gebruik je zo'n ding nu echt nuttig? Als je gaat winkelen ofzo?
 
Champagne Pop en ???
 
Mijn Lips & Boys van Tom Ford, op de foto zie je ook een paar van de nieuwe collectie, die komt 27 november in de winkel, swatches volgen dan!
 
Ik zat goed in de gepersonaliseerde geuren deze week, want van Guerlain kreeg ik bij de opening van De Bijenkorf deze Mon Exclusif, ook een fijne geur.
 
Echt iets voor Bo, deze jeans van Zoe Karssen!
 
De effecten op snapchat zijn af en toe maar vreemd, het lampje boven me straalde wel heel veel licht uit....
 
Highlighten, stroben....het kan zeker met dit Candleglow palette van Laura Mercier. Willen jullie hier een review van zien?
 
Tom Ford heeft een contour & highlight palette, maar door de cremige textuur blijven er telkens haren in vast zitten, dat vind ik behoorlijk irritant. Ik zal binnenkort laten zien hoe het effect is!
Deze primer bevat dus echt goud! 
 
Een kusje van Kendall Jenner.....deze kreeg ik van Estée Lauder, ik kon haar "kus" ook opeten...niet gedaan overigens!
 
Inmiddels al twee jaar oud, maar het is een blijvertje deze Chanel trui. Het is een echte overigens, en was (en is) helaas niet te koop!
 
Gisteren ging ik met Sem naar de bios, hoe kleurrijk is deze M&M's bar?
 
We zijn naar The Hunger Games Mocking Jay Part 2 geweest, een goede film die een serie van vier afsloot, jammer altijd!
 
Gelukkig hebben we nog wat om naar uit te kijken, over 25 dagen is de premiere van de nieuwe Star Wars film!
 
Ik vind het heel knap, op je 11e in de brugklas van het gymnasium TTO zitten en dan thuiskomen met zo'n eerste rapport, good job Sem! TTO staat trouwens voor tweetalig onderwijs, Sem krijgt 60 % van zijn lessen in het Engels.
 
Watermeloensap? Klinkt goed! Die gaan we even testen!
 
 

Zoals jullie inmiddels vast wel gemerkt hebben, deel ik ook regelmatig photo diaries van mijn dagen, maar dat doe ik maar een paar keer per week. Ik zal de "behind the beautyscenes" foto's van de andere dagen voor jullie opsparen in een wekelijks overzichtje, zo mis je niets!

En natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter en/of Instagram, daar deel ik dagelijks meerdere foto's!  Wil je nog meer zien, dan kun je mij ook toevoegen op Snapchat (gebruikersnaam Mrsbeautyscene). Bedankt voor het kijken, tot volgende week of tot de volgende photo diary!

Deel dit artikel
Back to top