Nieuws

Durf jij het aan om Kylie Jenner's nieuwe lipstick te dragen?

Na een zwarte, metallic lipstick introduceert Kylie Cosmetics opnieuw twee gewaagde nieuwe kleuren matte liquid lipstick. Kylie Jenner heeft zich dit keer laten inspireren door typisch Amerikaanse symbolen en dat vind ik eigenlijk wel een mooi gebaar. Ik ben alleen wel benieuwd of we in Nederland deze kleuren ook durven te dragen? Kijk even mee naar de nieuwe, exclusieve kleuren matte lipsticks die alleen morgen te bestellen zijn!

Skylie - een matte lipstick in baby blauw, speciaal gecreëerd om de 4th of July te vieren, de Amerikaanse onafhankelijkheidsdag, exclusief en eenmalig te bestellen op 24 juni 2016!

Freedom - een exclusieve diepblauw die gebaseerd is op een van de kleuren van de Amerikaanse vlag, ook dit is een zeer exclusieve, limited kleur die alleen te bestellen is op 24 juni 2016

alle afbeeldingen Instagram @Kyliecosmetics

 

Laat het maar aan Kylie over om blauwe lipstick te rocken! Het is geen kleurtje om zomaar even op een normale dag te dragen, denk ik, maar in combinatie met een mooie make-up look in natuurlijke kleuren als taupe en bruin kan het wel heel stoer staan. En je hebt misschien weleens gehoord dat een lipstick met een blauwe ondertoon je tanden witter doet lijken? Dat belooft wat!

Ondanks dat ik hou van de textuur van de matte liquid lipsticks van Kylie Cosmetics, denk ik niet dat ik een van de kleuren ga bestellen....maar ja, dat dacht ik van de zwarte Majesty ook en die is toch onderweg.....

 

Je kunt de nieuwe kleuren Skylie & Freedom alleen morgen bestellen via www.kyliecosmetics.com, ze zijn naar verluid zeer gelimiteerd. Eigenlijk moet ik overmorgen schrijven, tenslotte is 24 juni 3 PM EST bij ons 12 uur 's avonds/'s nachts, vrijdagavond dus! Wie durft het aan?

Deel dit artikel
Back to top