Inspiratie & Tutorials

Face of the day - MAC Vibe Tribe & Kylie lipkit Posie K

Eindelijk kwam ik er vandaag eens aan toe om een look te maken met een aantal producten uit de MAC Vibe Tribe collectie. Dat werd weleens tijd ook, want de collectie ligt al een paar weekjes bij de MAC stores. Een review heeft dus niet zoveel zin meer, maar een look waar je misschien wat inspiratie door krijgt kan natuurlijk nog best wel. En ik deel nog een paar fijne producten met jullie, waaronder een fijne primer met SPF 30. Kijk je mee naar mijn face of the day met MAC Vibe Tribe & Posie K van Kylie Cosmetics?

Voor mijn look vandaag heb ik de volgende producten gebruikt:

 

- Laura Mercier foundation primer + protect SPF30

- Estée Lauder New Dimension Plump + Fill expert lip treatment

- Yves Saint Laurent Touche Eclat Le teint (review)

- NARS Radiant creamy concealer (review)

- MAC Prep + Prime highlighter Bright Forecast (review)

- NARS Light reflecting pressed setting powder

- MAC Vibe Tribe Bronzing Powder Matte bronze

- MAC Gleamtones Powder dunes at dusk

- MAC eye shadow x4 Call of the canyon

- Charlotte Tilbury The feline flick (review)

- Too Faced Better than sex mascara

- Benefit Goofproof eyebrow pencil (review)

- Kylie Cosmetics Posie K matte liquid lipstick (review)

Laura Mercier heeft fijne primers, deze met SPF 30 zorgt voor bescherming tegen de zon en houdt make-up op warme dagen als vandaag wat beter op zijn plaats. Ik moet eerlijk zeggen dat het geen super matterende primer is, maar in combinatie met een goede poeder lukt het wel de huid matter te houden dan zonder primer.

Van de New Dimension Plump + Fill expert lip treatment gebruik ik alleen maar de balsem, die zorgt voor een goede basis. Er zit ook nog een soort gel bij die fijne lijntjes opvult, maar dat vind ik niet fijn.

Call of the canyon is een palette met vrij lichte tinten, die opvallend koel uitpakken, ze glanzen allemaal nogal, dus wordt het geheel naar mijn gevoel wat te glinsterend. Ik hou zeker wel van glans, maar als alle kleuren glanzend zijn vind ik het effect niet altijd even mooi.

Gleamtones is gewoon een highlighter, in vier verschillende kleuren die je met elkaar kunt mengen of apart kunt gebruiken. Ik heb de drie kleuren met elkaar gemengd tot een blush en vervolgens nog wat van de witte kleur/highlighter er overheen aangebracht.

In Parijs kocht ik deze Better than sex mascara van Too Faced bij Sephora, wat een fijne mascara is dat! Hij is superzwart, maakt wimpers lekker dik alleen niet zo erg lang, meestal combineer ik deze dan ook met een andere mascara, maar vandaag niet.

Hier zie je goed hoe koel, bijna grijzig de oogschaduws uitpakken, de donkere Thunderbolt wordt omschreven als Dark charcoal with gold pearl, maar dat zie ik toch niet zo. Zelsfs een vleugje Summer Sun maakt de look niet echt warmer en wat mij betreft glanst het allemaal net iets teveel. De oogschaduws werken wel allemaal fijn, al is de pigmentatie van Fool's gold iets minder.

Ik ben fan van de Matte Bronze bronzing powder die qua kleur echt prima bij mij past, ik gebruikte de bronzer hier onder mijn jukbeen om een beetje te contouren en langs mijn haarlijn om wat warmte aan te brengen. De Gleamtones zorgen voor een mooie glow en blenden mooi met de huid.

Posie K. lip kit van Kylie Cosmetics is een matte, vloeibare lipstick in een donkerroze tint met een beetje paars. Omdat de ooglook vrij koel uitpakte koos ik voor deze kleur i.p.v. de warmere tint MAC Vibe Tribe lipsticks die ik had liggen. Die pasten niet zo goed bij de rest van de look! Ik ben fan van de textuur van Kylie's lip kits, binnenkort kan ik je swatches van bijna alle producten laten zien. Ben je nieuwsgierig?

Ik zie wel een beetje veel glim op mijn huid, maar dat is ook niet gek op zo'n vochtige, warme dag als vandaag. Ik vind dat dan niet zo erg, want om dit te voorkomen heb je behoorlijk wat poeder of matterende primer nodig en dat voelt niet altijd fijn. Daarbij ben ik vast ook niet de enige met een beetje een glimhoofd vandaag, of wel? Ik vind Posie K. een prima kleur trouwens, ik denk ook heel mooi in combinatie met een donkere ooglook!

Mijn tips voor vandaag zijn zeker de primer met SPF30 van Laura Mercier, Goofproof eye brow pencil van Benefit, MAC Matte Bronze bronzing powder en de Kylie Lip Kit in Posie K. Dat zijn allemaal heel fijne producten om te gebruiken, zeker aanraders om eens uit te proberen. Hoe zag jouw make-up look er vandaag uit?

Deel dit artikel
Back to top