Reviews

Swatches of all the Kylie Cosmetics lip glosses

Kylie Cosmetics is bekend geworden door de vloeibare, matte lipsticks die, samen met een bijpassend lippotlood, worden verkocht als de Kylie Lip Kit. Die zijn heel fijn (ik heb dan ook de meeste kleuren) maar wist je dat er ook fijne lipglosses zijn van Kylie Cosmetics? Ik, die helemaal niet hou van lipgloss, ben er groot fan van en laat je swatches zien van de zeven lipglosses die er zijn. Kijk je mee?

Momenteel zijn er 7 lipglosses te koop bij Kylie Cosmetics voor $15,00 (alleen via www.kyliecosmetics.com), plus nog een tijdelijk verkrijgbare van de Birthday Edition Collection. Er zijn 4 kleuren bij die ook als matte liquid lipstick zijn uitgebracht en 3 kleuren die exclusief als gloss te koop zijn.

De verpakkingen zijn exact gelijk aan die van de matte liquid lipsticks, maar je koopt de glosses wel apart en dus zonder lippotlood. De lippotloden van Dolce K, Candy K, Posie K en Koko K kun je er natuurlijk wel mee combineren, die kun je nl. ook apart kopen voor $ 14,00.

De glosses zijn verpakt in een transparante tube, met de kenmerkende zwarte, glanzende dop & druppels op de huls. 

De glosses hebben een kwastje als applicator en dat is op zich prima, al kun je er iets minder makkelijk je lipcontouren netjes mee vullen. Zelf zou ik liever een sponsapplicator kiezen, maar aan de andere kant zorgt het kwastje ervoor dat de lipgloss beter dekt. De opening van de tube is vrij groot je ziet de inhoud dan ook duidelijk zitten, normaal zie ik toch een smallere opening, maar het stoort mij verder niet. Er komt wel wat veel lipgloss op de applicatore, maar niet te veel.

Want dat doen deze lipglosses zeker, ze zijn behoorlijk gepigmenteerd en echt dekkend qua kleur. Ze brengen makkelijk ook, de glosses laten zich goed verdelen over mijn lippen en maakt ze mooi glad en glanzend. Dat is ook direct het voordeel van deze glosses, waar matte lipstick je lippen nog weleens wat minder vol doet lijken, is dat bij deze glosses heel anders. Je lippen zien er voller en jonger uit!

swatches Kylie glosses met v.l.n.r. So cute, Koko K, Candy K, Like, Literally, Exposed & Posie K

swatches Kylie glosses met v.l.n.r. So cute, Koko K, Candy K, Like, Literally, Exposed & Posie K

 

De kleuren lijken best op elkaar, maar verschillen toch echt wel, al vind ik Literally & Exposed wel het meest op elkaar lijken. Zelf draag ik So Cute niet zo vaak, die vind ik zo net iets te licht, die moet ik echt combineren met een iets donkere lipliner eronder. Maar kijk vooral even mee!

Kylie Gloss So Cute

Kylie Gloss Koko K

Candy K

Like

Literally

Exposed

Posie K

De foto van Posie K was verdwenen van mijn camera, dus die moet ik nog even opnieuw maken, maar op de foto hierboven krijg je toch een idee van de kleur.

De swatches heb ik gemaakt zonder basis, ik heb gewoon één dun laagje gloss aangebracht zonder lipliner of iets anders. Je ziet dat de dekking meer dan prima is, iets wat ik toch wel verrassend vind voor een lipgloss.

De Glosses van Kylie Cosmetics blijven heel goed zitten, veel beter dan een standaard lipgloss van een ander merk, ze zijn wat taaier van textuur en dat is ook de reden dat ze niet echt plakken denk ik. Door de goede pigmentatie hoef je niet veel gloss te gebruiken, waardoor je ook niet zo'n dikke laag op je lippen hebt liggen.

Ik ben dus echt fan en draag ze best vaak! Soms combineer is ze wel met een lipliner en ik doe ook weleens een druppel gloss over de matte liquid lipsticks, als ik iets meer glans wil. Kortom, ze zijn voor mij absoluut het aanschaffen waard! Al blijf ik het wel jammer vinden dat we in Nederland telkens weer invoerrechten moeten betalen over aankopen bij Kylie Cosmetics. Maar ja, daar kan Kylie niets aan doen.....

 

Je koopt de Gloss van Kylie Cosmetics alleen bij www.kyliecosmetics.com, koop geen fakes via AliExpress of andere (vage) websites, dat zijn allemaal nepproducten die je niet op je lippen wilt smeren. De Kylie Gloss kost $ 15,00 per stuk, de verzendkosten zijn $ 14,95 per bestelling en je moet invoerrechten betalen aan de postbode (tenzij je geluk hebt). Betalen kan alleen met een creditcard. Hoe vind jij deze glosses?

Deel dit artikel
Back to top