Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van juni 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette EUR 55,00 - prachtige, warme kleuren in dit nieuwe palette, zeker een musthave gezien de swatches!

Diptyque A voyage to France travel set EUR 96,00 - dit heb ik niet nodig, maar zo'n setje is toch wel heel erg leuk!

Juliette has a gun White Spirit GBP 200,00 - afgelopen week was ik bij Skins en heb ik weer staan ruiken aan deze parfum, ik vind hem echt geweldig met de tuberoos en jasmijn, echt verslavend. Toch maar kopen? Ik heb al zoveel parfums.....

Urban Decay Vice comfort matte lipstick 1993 & Backtalk EUR 19,50 binnenkort bij ICI Paris XL - er komen 100 nieuwe Vice lipsticks uit, in 5 verschillende texturen, deze lijken mij heel mooi. Nu maar eens kijken wat Urban Decay voor samples gaat sturen, dan kan ik ze misschien ook nog wel allemaal (??) aan jullie laten zien.

The Estée edit by Estée Lauder Flash photo powder GBP 24,00 - handig een poeder dat speciaal is gemaakt om je huid extra mooi op selfies (met flits) te laten ogen, love this. Jammer dat deze lijn niet in Nederland wordt verkocht!

Jo Malone Orris & Sandalwood cologne GBP 120,00 - ik ben gek op orris (de wortel van de iris) en in combinatie met sandelhout is dit echt een geweldige geur. Deze Jo Malone cologne stond al op mijn wishlist en deze speciale verpakking is helemaal mooi, helaas alleen online bij Jo Malone UK te koop...misschien ook wel in Londen?

Sleek Midas touch highlighting palette EUR 12,49 - heel nieuwsgierig naar dit nieuwe highlighter palette!

NARS Long hot summer eyeshadow palette $ 45,00 - ook niet echt nodig, maar ik ben altijd fan van de oogschaduwpalettes van NARS

Kailijumei lipsticks $ 30,00 - wat een bijzondere lipsticks zijn dit, ze zijn transparant en er zitt een bloemetje (??) in verwerkt

Sunday Riley Tidal Brightening enzyme water cream EUR 80,00 - over deze hydraterende topper heb ik veel goed gelezen, dan word ik er toch nieuwsgierig naar! Zeker na de kennismaking met de Sleeping oil & Good genes <3

Charlotte Tilbury Hot Lips lipstick EUR 30,00 binnenkort ook bij De Bijenkorf (datum nog niet bekend, waarschijnlijk augustus 2016) foto is van @lipstickjunkieforever - heel veel mooie nieuwe lipstick met een moderne, matte finish, ik wil ze liefst allemaal! 

Bobbi Brown Skin Foundation Cushion Compact $ 50,00 - ik hou over het algemeen altijd wel van foundations van Bobbi Brown en heb ook goede ervaringen met cushion foundations, deze gaat op de wishlist! Geen idee wanneer en of deze naar Nederland komt.

Van mijn vorige wishlist heb ik de producten van Origins binnen gekregen, heb ik de Dusty Rose liquid lipstick en Kylie Expsed lip kit gekocht en kreeg ik ook wat Supergoop spullen binnen, helaas niet de lipcoat, dus die moet in september maar in New York kopen.

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top