Reviews

MAC Selena collectie - blush duo, eye shadows, lipgloss & lipstick review

In de USA werd de MAC Selena collectie deze week geintroduceerd en dat gebeurde met een groot feest ter ere van de omgekomen zangeres. In Nederland houden we het iets kleiner en ligt de collectie sinds vandaag in de online shop en bij MAC verkooppunten. Ik heb een paar producten kunnen testen en deel de foto's van de producten graag met jullie. Ik ben verliefd op de Como la flor lipstick, kijk je mee?

MAC Selena collectie - meer informatie over de collectie vind je in dit artikel. De producten hebben een speciale, paarse verpakking voorzien van Selena's naam in lila.

swatches MAC eyeshadows Missing my baby & No me queda mas en het Blush duo Techno cumbia met Ven comigo & Blunt

Swatches MAC Lipstick Como la flor & lipglass Bidi bidi bom bom

Het blush duo Techno Cumbia bestaat uit een matte bronzer die niet al te donker is en een matte roze/beige blush. Het is dus geen duo met bronzer en highlighter en daardoor vind ik het effect een beetje saai. De bronzer is erg mat, iets wat fijn is om te contouren, maar van mij mag een klein glansje toch wel. De blush is heel licht, maar kun je wel mengen met de bronzer en dan krijg je best een leuk tintje op je wangen.

De poeders zijn beide heel hard, waardoor de swatches licht zijn en je best wat laagjes moet aanbrengen om de kleuren goed te zien op mijn wangen, ook als ik "gewoon" een kwast gebruik. 

In de Selena collectie vind je 5 verschillende oogschaduws, deze roze Missing my baby en taupe No me queda mas zijn beide mat van textuur en zijn vooral geschikt als contourkleuren op je oog. Je kunt met de kleuren je ogen een mooie vorm geven, omdat ze de schaduwen wegwerken of juist versterken. Misschien geen unieke kleuren, maar wel goede basiskleuren die je met allerlei (glanzende) oogschaduws kunt combineren. De oogschaduws zijn fijn in gebruik, kruimelen niet en geven prima kleur af.

De lipglass Bidi bidi bom bom is exclusief online te koop, het is een lichtroze lipgloss met heel veel, fijne zilveren glitters die lekker blijven zitten op je lippen als je de lipgloss er weer af wilt halen. Prima voor een goede glans dus, maar persoonlijk ben ik geen fan.

Roze lipgloss vind ik eigenlijk maar saai, kijk vooral even verder!

Como la flor wordt omschreven als een "muted cherry red" een mooie kersenrood dus! De lipstick heeft een intense kleur, dekt in een laagje en blijft behoorlijk goed zitten. Ik hou van deze kleur, maar ik heb dan ook een zwak voor mooie, rode lipsticks. De kleur is een tikje koel en dat is fijn, dan lijken je tanden witter ;-)

 

De MAC Selena collectie is vanaf vandaag te koop in de online shop van MAC, zolang de voorraad strekt. Als het goed is, is de collectie ook bij geselecteerde MAC verkooppunten te koop, dus mocht je online misgrijpen, dan kun je daar nog even langs gaan.

Ik vind de collectie zelf niet echt spannend, maar dit is ook meer een collectie gemaakt voor Selena fans dan voor make-up fans denk ik. Toch gebruik ik Como la Flor graag en vind ik No me queda mas oogschaduw perfect als kleur voor de arcadeboog. 

 

Ga jij nog iets kopen uit deze collectie?

Deel dit artikel
Back to top