Algemeen

MAC meets Wonder Woman, Gossip girl meets OPI & meer

De website WWD.com (ofwel de website van het toonaangevende Amerikaanse blad Womens Wear Daily) heeft vrijwel altijd de laatste nieuwe scoops op het gebied van fashion en beauty. Om de artikelen te kunnen lezen heb je echt wel een abonnement nodig, ik heb er één en probeer dan ook iedere dag een paar keer te kijken of er nog leuk nieuws was. Ik heb een aantal nieuwtjes voor jullie op een rijtje gezet...... Niet alle nieuwtjes komen trouwens bij WWD.com vandaan, maar daar merk je vanzelf wel als ik een andere bron noem. Laten we beginnen met een leuk nagellaknieuwtje waar we waarschijnlijk in Nederland niet zoveel aan hebben. Het merk Nicole by OPI (een onderdeel van OPI) brengt namelijk binnenkort een collectie uit gebaseerd op de t.v. serie Gossip Girl. Helaas worden de Nicole by OPI lakjes niet in Nederland verkocht, dus ik denk dat deze collectie onze neus voorbij gaat. Mocht je echt een fan zijn, dan moet je proberen iemand in USA te vinden die de lakjes voor je kan kopen en opsturen, of je probeert de lakjes via Ebay te vinden. Ze zijn te koop bij Target (zeg maar de Amerikaanse Hema) en kosten $ 8,00 per stuk, dit zijn de kleurtjes: Nicole...Spotted! (green), Too Rich for You (blue), Scandals, Secrets and Sparkle (silver) and Party in the Penthouse (lighter blue.)

MAC

liet mijn hart (alweer) een beetje harder kloppen toen ik las dat er in de lente van 2011 een collectie uitkomt die gebaseerd is op Wonder Woman! Hoe cool is dat, een make-up collectie gebaseerd op een echte superheldin, die ook nog eens erg mooi is. Volgens mij wordt er ook een film gemaakt over/met Wonder Woman, maar of de make-up collectie daar ook iets mee te maken heeft kan ik niet achterhalen. Nou ja, het duurt nog best een hele tijd voor het zover is, tegen die tijd horen jullie natuurlijk van me als er meer nieuws is!

Op de website van één van de meest professionele Engelse bloggers, Britishbeautyblogger.com, zag ik vorige week het meest geweldige palette van Dior dat ik ooit had gezien, de Minaudiere. Dit palette, een zgn. star product is vernoemd naar een klein, met juwelen of stenen bezaaid avondtasje, en ziet er op het oog schattig uit. Ik heb eigenlijk geen idee wat er in zal zitten, maar dat maakt ook niet zo uit! Voorlopig heb ik nog geen idee of het ook in Nederland te koop zal zijn, in Engeland zal het oktober wel in zeer geselecteerde verkooppunten te koop zijn voor GBP 59,00. Uiteraard probeer ik jullie op de hoogte te houden over de beschikbaarheid in Nederland! Maar gelukkig heb ik ook nog nieuws over producten die zeker naar Nederland komen en waar ik behoorlijk naar uitkijk, nl. naar een aantal nieuwe parfums. Zo komt één van mijn favoriete geuren Chloé met een nieuwe parfum, Love Chloé, binnenkort krijgen jullie meer details over het parfum van mij en zodra hij verkrijgbaar is zeker ook een review!

Paco Rabanne

is bij jullie vast bekend door de mannengeur One Million, je kunt er niet omheen omdat de flacon lijkt op een goudstaaf! Gelukkig krijgen de dames nu van Paco Rabanne ook zo''n luxe parfum, want de damesversie is inmiddels ook aangekondigd! Helaas moest ik de perspresentatie i.v.m. mijn vakantie missen, maar ook over dit parfum horen jullie zeker meer!

Last but not least vond ik nu de bevestiging dat OPI in het najaar inderdaad uitkomt met een collectie glitternagellakjes i.s.m. de film Burlesque! OPI zwijgt officieel in alle talen, zeker in Nederland, maar het is nu zeker dat die collectie komt, helaas weet ik dus nog niet of wij de collectie in Nederland ook zullen krijgen, we gaan maar duimen!

Binnenkort vast nog meer nieuwtjes, ik hou jullie op de hoogte!

Deel dit artikel
Back to top