Nieuws

NOTD OPI Unripened (Go Goth! Halloween collectie)

De OPI Go Goth! collectie is een van de Halloween collectie''s die momenteel verschijnen. In dit artikel informeerde ik jullie al over deze collectie. Ik moet jullie in alle eerlijkheid melden dat ik in eerste instantie niet zo heel warm werd van deze collectie maar nu ik het mini setje ontvangen heb ben ik er tochwel heel erg blij mee want vooral de Unripened is echt een prachtige kleur waar ik stiekem toch wel erg van onder de indruk ben. Lees verder voor meer informatie over de Go Goth collectie.... De OPI Go Goth collectie komt voor zover momenteel bekend niet naar Nederland. Dat is erg jammer want de kleuren zijn toch wel erg leuk. Op de achterkant van de verpakking staan ook nog een aantal suggesties voor het maken van nail art creaties, maar dat is niet helemaal mijn ding.  Hieronder zal ik de kleurtjes even voor jullie proberen te omschrijven (v.l.n.r.):

  • Unripened – Bijna zwarte nagellak met prachtige teal blauwe micro glitter
  • Obscurity – matte zwarte nagellak
  • Sanguine – levendige donker bordeaux rode shimmer nagellak
  • Nevermore – Donker paarse nagellak met lichtere paarse shimmer/micro glitter
Nevermore - Sanguine - Obscurity - Unripened Mijn grote favroriet is de Unripened. Dit is echt een bijzondere kleur. De basis is zwart en heeft een subtiele glans. Aan deze basis zijn enorm veel blauwe micro glitters toegevoegd en die combinatie is uniek. De glitters zijn trouwens erg klein en je voelt ze niet op de nagellak ''liggen''.

Naast mijn enthousiasme over deze kleur heb ik goed nieuws voor de dames onder ons die het lastig vinden om glitter nagellakjes van hun nagels te verwijderen. Zoals jullie op het wattenschijfje kunnen zien (nooit gedacht dat ik ook nog een wattenschijfje zou fotograferen!) dat de nagellak in een veeg te verwijderen was!

Zoals jullie bij een aantal NOTD''s misschien wel is opgevallen heb ik een aantal malen wat close upjes gemaakt van de structuur en kleur van de nagellakjes. Vinden jullie dit een verrijking van onze nagellak artikelen of maakt het niet zo veel verschil? Ik verneem het graag van jullie. Ik heb dit setje voor ongeveer EUR 10.00 incl verzenden gekocht via Ebay.com, wie weet kunnen we dit setje ook nog wel bij HQhair verwachten binnenkort, dan laten we jullie dat natuurlijk even weten! Bijdrage van Wendy
Deel dit artikel
Back to top