Algemeen

Avène - Ysthéal & Eluage verzorgingsproducten

Tussen de twintig en dertig jaar worden de eerste tekenen van het verouderings-proces stiekem al zichtbaar. Gelukkig is er tegenwoordig een allerhande aan prachtige producten die ons kunnen helpen de zichtbare tekenen van het ouder worden af te nemen en natuurlijk tegen te gaan. De producten van Avène zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige en overgevoelige huidtypes. Natuurlijk willen dames met een gevoelige huid niet alleen een product gebruiken dat deze huid goed verzorgd, maar zeker ook een product dat de tekenen van huidveroudering tegen gaat. De Ysthéal- en Eluage lijn van Avène bevat deze eigenschappen. Lees verder voor meer informatie. De producten van Avène bevatten thermaal bronwater. Dit bronwater is rijk aan silicium en oligo-elementen. Daarnaast beschikt dit bijzondere bronwater anti-irriterende eigenschappen die de gevoelige huid kalmeren, verzacht en herstelt. In de producten vind je geen agressieve conserveringsmiddelen. Avène biedt een breed assortiment aan producten die allemaal specifiek voor een ‘huidprobleem’ zijn samen gebracht. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan twee lijnen die beiden zijn gericht op huidveroudering.

Ysthéal

is een lijn die speciaal ontwikkeld is om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Globaal gezien is deze lijn geschikt vanaf ongeveer 25 tot en met 45 jaar. Huidveroudering wordt onder andere veroorzaakt door afname van celactiviteit en de vernietiging van  steunweefsel door vrije radicalen. De producten uit de Ysthéal lijn bevatten allemaal een unieke en gepatenteerde combinatie van Retinaldehyde en Pre-tocopheryl. Deze samenstelling verhoogt de celactiviteit en beschermt de huidstructuur dmv het neutraliseren van vrije radicalen. Deze productlijn bevat een cream (droge en normale huid), Emulsion (vettere huid, met matterend effect) en Eye Contour care. De producten kunnen net zoals alle andere lijnen van Avène worden gecombineerd met de reguliere reinigings en aanvullende producten uit het assortiment. Op zoek naar een serie producten die de allereerste tekenen van het ouder worden (fijne lijntjes, rimpeltjes, elasticiteit) aanpakt? Dan is de Ysthéal lijn zeker interessant zijn voor jou.

Speciaal voor de rijpere huid (45 ) ontwikkelde Avène  de Eluage lijn. Vanaf 45 jaar verdwijnen de collegaan- en elastinevezels geleidelijk uit de huid en daardoor neemt het steunweefsel af. De huid wordt minder stevig en contouren verslappen. De Eluage lijn bevat evenals de Ysthéal lijn Retinaldehyde maar nu in combinatie met Hyaluronic Acid Fragments. Deze combinatie zorgt ervoor dat huidverslapping wordt tegen gegaan en rimpels worden ''gecorrigeerd''. De lijn bevat een Cream en een Eye Contour Cream en deze zorgen er samen voor een gehydrateerde, frisse teint.

De producten van Eau Thermale Avène zijn verkrijgbaar bij de 230 vestigingen van Mediq Apotheek. Daarnaast worden de producten van Eau Thermale Avène door Mediq ook aangeboden bij andere apotheken en huidklinieken. Heb jij een gevoelige huid ga dan zeker eens langs bij een van deze Mediq apotheken voor een advies dat past bij jouw huidtype. Binnenkort meer informatie over de Ysthéal lijn. Hieronder vind je de prijs informatie van de producten uit de Ysthéal en Eluage lijn:

  • Ysthéal Cream - EUR 26.00 (30 ml)
  • Ysthéal Emulsion  - EUR 26.00 (30 ml)
  • Ysthéal Eye Contour Care - EUR 20.99 (15 ml)
  • Eluage Cream - EUR 28.00 (30 ml)
  • Eluage Eye Contour Care - EUR 20.99 (15 ml)

Bijdrage van Wendy

Deel dit artikel
Back to top